Tunnettu uutisankkuri Kirsi Alm-Siira, 47, erosi puolitoista vuotta sitten pitkäaikaisesta liitostaan miehensä Kalle Siiran kanssa. Eron jälkeen Alm-Siira on kertonut pysytelleensä sinkkuna ja ottanut aikaa itselleen.

Nyt Alm-Siira paljastaa tuoreessa Eeva-lehden haastattelussa löytäneensä vierelleen uuden kumppanin. Suhde on vielä hyvin alkuvaiheessa, joten Alm-Siira ei toistaiseksi halua määritellä sen vakavuutta.

– Elämässäni on uusi, hyvin merkityksellinen ihminen. Olemme tapailleet joitakin kuukausia, Alm-Siira kuvailee Eevalle.

Tilanne eron jälkeen on ollut Alm-Siiralle uusi ja erikoinen, sillä hän on ollut viimeksi sinkku varhaisteini-iässä. Kesti jonkin aikaa ennen kuin hän kykeni edes ajattelemaan toisen ihmisen tapailua.

– Ihastuminen on nyt erilaista kuin nuorempana, koska tässä iässä minulla on takanani sekä hyviä että huonoja ihmissuhteita, nainen toteaa.

– Mutta ihastumisen perustunteet ja fyysiset reaktiot vatsanpohjassa ovat hyvin samanlaiset kuin nuorena, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kirsi Alm-Siira ja Kalle Siira seurustelivat 19 vuoden ajan, josta naimisissa he olivat 14 vuotta. Ex-pariskunnanna on kaksi yhteistä lasta, Stella, 14, ja Patricia, 9. Lapset ovat vuoroviikoin isällään ja äidillään.

Lähde: Eeva

Lue myös:

Seiska: Kirsi Alm-Siira koki epävarmuutta uransa alussa – muutti ulkonäköään uskottavuuden vuoksi: “Ajattelin, että olisin parempi työssäni”

Me Naiset: Kirsi Alm-Siira paljasti työuransa suurimman epäonnistumisen: “Siihen liittyy edelleen häpeää”