Fitness-tähti ja somevaikuttaja Eevi Teittinen ja hänen puolisonsa Teemu Packalén odottavat lasta, jonka laskettu aika on joulukuussa. Eevi julkaisi hetki sitten Instagramin Stories-osiossa päivityksen, jossa kertoi joutuneensa sunnuntaina sairaalaan, kun hän epäili lapsivetensä tippuneen.

– Sunnuntaina aamupäivällä tultiin varuiksi TYKSiin, mutta jäätiinkin osastolle eilen siis vähän yllättäen (olin lähdössä uimakouluun ja huonekaluostoksille), Eevi Teittinen kirjoittaa.

Eevin mukaan näyttää vahvasti siltä, että lapsi syntyy vielä tällä viikolla.

– Ensimmäinen lapsivesitesti näytti negatiivista, mutta uusittiin, ja lapsivettähän se. Viikot 33+4 nyt, ja lapsi laskeutunut tosi alas jo. Vahvasti näyttää siltä, että tällä viikolla milloin vain synnytetään.

– Tämä päätti olevansa skorpionityttö, joten luotan hänen vahvaan ulostuloonsa. Olen itsekin syntynyt hei jo viikolla 29, ja täällä ollaan oikein hyvissä käsissä. TYKSin tyypit on upeita. Toi joulukuun yhdeksäs (laskettu aika) ei kyllä missään vaiheessa tuntunutkaan omalta jutulta. Ymmärrän siis, että tämä kuukausi tuntuu kivemmalta.

Lue myös:

Esikoistaan odottava Eevi Teittinen otti Teemu-puolison mukaan synnytysjoogaan – ”Ei tipu sitten h-hetkellä silmämunat päästä”

Raskaana oleva Eevi Teittinen rehellisenä haastavista tuntemuksistaan – ”Aikamoista päärallia”