elastinenRähinä Records kilpailee omalla Rähinä 110 -tiimillään Gumball 3000 -rallissa, joka starttaa 18. toukokuuta Kööpenhaminasta. Elastinen, Timo Pieni Huijaus ja Uniikki ajavat kisassa Rähinälle brändättyä Porsche Panamera -autoa, joka esiteltiin tänään yleisölle Helsingin Telakkahallilla.
Gumball 3000 on jälleen kaikkien huulilla. Vuosittaisen 3 000 mailin loisteliaan autokisan reitti kulkee yleisillä teillä Kööpenhaminasta Tukholman, Helsingin, Pietarin, Tallinnan, Riian, Varsovan ja Wienin kautta Monacoon. Helsingin keskustassa Gumball 3000 näyttäytyy 20.5.
Rähinä Records näkee rallin myös hienona mahdollisuutena tehdä Rähinän brändiä tunnetuksi myös Suomen rajojen ulkopuolella. Uniikki kertoo, että Gumball 3000 -ralliin osallistuminen on hienointa mitä on vähään aikaan tapahtunut.
”Lähden ensikertalaisena ennen kaikkea pitämään hauskaa, mutta ei todellakaan aiota tulla viimeisenä maaliin”, Elastinen tiivistää.
”Ensimmäinen reaktio oli, että on ehkä siisteintä ikinä, että päästään ajamaan Gumball -ralliin ja vielä omalla Rähinä tiimillä. Odotukset ovat todella korkealla rallin suhteen”, Timo Pieni Huijaus hehkuttaa.
”Gumball on tapahtuma josta olen vain haaveillut, mutta yhtäkkiä unelmasta tuli totta kertaheitolla! Odotan mahtavaa fiilistä, hienoa nähdä maailman upeimpia autoja ja toivottavasti saadaan paljon uusia tuttavuuksia! Upeaa, että saadaan olla mukana ehkä maailman hienoimmassa tapahtumassa”, lisää Uniikki.
Ylinopeuksienkin värittämä Gumball 3000 ei todellakaan ole pelkästään vakavamielistä kisailua autoilla. Välietapeilla juhlitaan ankarasti ja pidetään hauskaa toisten kilpailijoiden kanssa. Virallisen voittajan etsiminen ei välttämättä ole olennaista – toisaalta, parhaasta Gumball-hengestä ojennettavaa palkintoa metsästetään varmasti tosissaan.  Mukana kisassa on muun muassa rocktähtiä, kuninkaallisia ja elokuvatähtiä. Aikaisemmin mukana karkeloissa ovat olleet esimerkiksi dj David Guetta, tv-persoona Bam Margera, hiphop-tähti Snoop Dogg, Duudsonit ja näyttelijä Daryl Hannah. Tämän vuoden Gumball 3000 ei missään nimessä kalpene edellisten rinnalla ainakaan osanottajalistaa katseltaessa.
rähinä