Entinen nyrkkeilijä Elina Gustafsson lomaili hiljattain puolisonsa, tanssija Ansku Bergströmin kanssa lukuisissa eri lomakohteissa Väli- ja Etelä-Amerikassa. Nyt Gustafsson kertoo omalla Instagram-tilillään suuresta päätöksestä, jonka pariskunta teki muutamia viikkoja sitten Meksikon lämmössä.

Gustafsson on julkaissut Instagramiin hellyyttäviä kuvia, joissa hän loikoilee sängyssä Ansku vierellään. Parin taustalla näkyy tyylikäs tiiliseinä, ja käsissään he pitelevät suuria kahvikuppeja.

– Huomenta lepoluolasta. Oltiin Meksikossa kun pikkuketulle tuli vastaan kämppä. Katseltiin asuntoja, kun meillä oli tarkotus muuttaa matkan jälkeen uuteen kotiin, Gustafsson kirjoittaa.

– Mulle tuli heti viba, et tää on meidän seuraava koti, mut ei päästä sitä kattoo paikan päälle, hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Muutaman päivän ajan Gustafsson pohti asiaa mielessään, kunnes hän päätti tehdä rohkean ratkaisun.

– Intuitio vaan sanoi et ”ota se”. Pienessä viinipäissämme sitte rannalla sanoin et nyt otetaan se kämppä, mä muutan meidät heti ku tullaan muuttofirman kanssa, koska pikkuketulla on täys tohina päällä eikä pysty pakkaamaan, ex-nyrkkeilijä paljastaa.

Jo pian Suomeen paluun jälkeen kaksikko sai nukkua ensimmäiset yöunensa uudessa kodissaan.

– 14h pakkasin ja muutto sujui kun tanssi ja nyt meillä on aivan ihana koti. Kannatti kuunnella vaistoa, niinkuin aina, Gustafsson hehkuttaa.

– Ollaan oltu 6 päivää kotona ja täällä lumen keskellä pumbat, jellonat ja kirahvit tuntuu aika kaukaselta muistolta, hän summaa.

Myös Bergström iloitsee Instagramissa pariskunnnan spontaaniudesta.

– Uusi koti. Ihan parasta, nainen muotoilee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Afrikassa lomaileva Elina Gustafsson joutui somekohun keskiöön – poisti kritiikkiä herättäneen kuvansa: ”Olen pahoillani”

Elina Gustafssonin ja Ansku-rakkaan romanttinen yhteiskuva poistettiin yllättäen Instagramista – ”Minulla on ollut ihan eri käsitys seksin myymisestä”