Elina Gustafsson avautui 4.8 sosiaalisessa mediassa ja hänen julkaisunsa keräsi laajalti huomiota.

Tanssii tähtien kanssa -tanssija Ansku Bergströmin puoliso Elina Gustafsson avautui sosiaalisessa mediassa pitkän kirjoituksen muodossa. Muutamia päiviä sitten tehty julkaisu keräsi

”pahinta ei ole pahojen ihmisten pahuus, vaan hyvien ihmisten hiljaisuus”, Elina Gustafsson aloitti kirjoituksena siteeraamalla Martin Luther Kingiä.

Lue myös: Elina Gustafssonilta tunteikas ja raju ulostulo: ”Oon miettiny julkaisenko vai en…”

Ihanaa että vihdoin joku julkisesti on pahoillaan syrjinnästä. Ja siitä mitä mm me rokottamattomat koettiin koronarokote hysterian aikana. Ei päästy mm kirkkoon, ei leffaan, ei lääkäriin, ei ravintoloihin.. ja politikkoja myöden meitä lynkattiin julkisesti. Haluttiin sakkoja meille antaa. Haluttiin poistaa koko yhteiskunnasta. Omakohtainen kokemus syrjinnästä oli todella karua. Ja olenkin usein odottanut, milloin tästä syrjinnästä julkisesti puhutaan. Syrjiminen ja rasismi on aina väärin. Oli kyse ihonväristä, terveydentilasta, rokotuksista, etnisestä taustasta tai kulttuurista. Kaikilla ihmisillä on sama oikeus ihmisyyteen ja arvostukseen. Outoa on se, että ne samat ihmiset jotka oli valmiita meitä rokottamattomia syrjimään, huutaa nyt isoon ääneen kuinka syrjiminen on kamalaa ja väärin. Voisi jopa kutsua kaksinaismoralismiksi. Yritetään hyväksyä kaikki ihmiset sellaisina kuin ovat. Kaikilla on sama arvo ❤️ myös perussuomalaisilla ja niiden äänestäjillä, eräs kommentoi.

Mitä enemmän näitä tulee esille, sitä surullisemmaksi tulen. 😤 Ihana, että nosta asiaa esille. Vihalla ei voi voittaa vihaa vaan rakkaudella, muistaakseni samainen Martin lausunut, toinen sanoo.

Todella hyvä teksti ja äärimmäisen tärkeää asiaa. Kiitos🙌 ‘When you know better, you do better.’ -Maya Angelou, toinen komppaa.