Elina Gustafsson avautui somessa.

Tanssii tähtien kanssa -tanssija Ansku Bergströmin puoliso Elina Gustafsson avautui sosiaalisessa mediassa pitkän kirjoituksen muodossa.

”pahinta ei ole pahojen ihmisten pahuus, vaan hyvien ihmisten hiljaisuus”, Elina Gustafsson aloitti kirjoituksena siteeraamalla Martin Luther Kingiä.

Gustafssonin mukaan teksti oli kirjoitettu jo aikaisemmin, mutta nyt ex-nyrkkeilijä kertoi ettei pysty olemaan hiljaa asiasta.

Lue myös: Elina Gustafssonin raju ulostulo keräsi kommenttivyöryn: ”Kiitos että et ole hiljaa”

– tää teksti on ollut valmiina jo tovin.. oon miettiny julkaisenko vai en… mut eihän tässä pysty hiljaa olemaan.
maailman ja suomen meno ahdistaa. meidän pääministeri hyväksyy rasismin, syrjinnän ja äärioikeiston, jotta saa pitää valtansa… häpeällistä! oikea johtaja ottaa ja kantaa vastuun
, Elina tilittää.

– oon vetäny henkeä, sillä vihasta käsin ei kannata kirjottaa yhtään mitään, koska vihaiset sanat eivät ole vain vihaisia sanoja. varsinkin näin 31-vuotiaana tietää syy-seuraus suhteen, jos kirjoittaa väkivaltafantasioista tai rasistisia kauheuksia muista ihmisistä… tai siis pitäisi tietää?? , Elina kysyy seuraajiltaan.

”Ei pienintäkään luottamusta”

– en tiedä politiikasta paljoakaan, mut nyt puhun yksilön kunnioituksesta, käytöstavoista ja yhdenvertaisuudesta. jos ei elä arvojensa mukaan, ne on vain mielipiteitä.
nollatoleranssista puhuminen ei riitä, se pitää näkyä olemuksessa, teoissa ja selkeinä linjoina.
#eipienintäkäänluottamusta

– vaikka meidän hallitus ei näytä hyvää esimerkkiä rasismin tunnistamiseen ja torjumiseen, muistetaan silti, että jokainen voi sitä yksilön tasolla näyttää:
🎯opi ja kasvata tietoisuutta
🎯ota kantaa ja puutu
🎯tunnista omat ennakkoluulot ja etuoikeudet
🎯välitä, arvosta ja kunnioita

– pienetkin teot voi vaikuttaa suuresti, olkoon sun toiminta esimerkkinä muille ❤️

– ps. oon todella pahoillani kaikkien puolesta, jotka joutuu lukemaan ja tai kokemaan rasismia ja syrjintää keneltä tahansa, Elina lisäsi loppuun.