Entinen Miss Helsinki ja tv-kasvo Elina Tervo on viettänyt jo kuusi vuotta matkustaen ympäri maailmaa. Edes koronapandemia ei ole hidastanut kaunottaren reissuelämää.

– Olen jatkanut matkustamista ja pystynyt kokemaan huikeita juttuja ottaen totta kai huomioon rajoitukset. Olen siitä erittäin kiitollinen. Kuusi vuotta matkustelua on takana, eikä loppua näy. Maailmassa on vielä niin paljon paikkoja, mitä haluan nähdä ja kokea, että eiköhän tämä elämäntyyli ole tullut jäädäkseen, Elina Tervo kertoo Metropolille.

Hän ei ole suunnitellut pysyvää paluuta takaisin Suomeen.

– Passi pitää käydä uusimassa pian, joten tulen varmasti käymään kotimaassani, hän sanoo.

Hän on valmis jakamaan kolme rankinta matkakokemusta.

– Varmasti rajuin asia, mitä olen kokenut, on kun minut huumattiin ja kidnapattiin muutama vuosi sitten Espanjassa. Onneksi pääsin karkuun enkä joutunut minkään ihmiskaupan uhriksi.

– Minut on yritetty myös ryöstää aseella Albaniassa, mutta onneksi siinäkin oli onnellinen loppu eikä ryöstäjä saanut minulta rahaa tai en menettänyt henkeäni.

– Poliisi yritti myös lavastaa minut humekuriiriksi Kolumbiassa. Onneksi olin hereillä enkä uskonut vedätystä, joten siitäkin selvisin säikähdyksellä ja keskustelutaidoillani.

Lue myös:

Povipommi Elina Tervo venyttelee sääriään palmupuiden katveessa – pakarat loistavat auringonpaisteessa

Uhkea Elina Tervo kylpee kristallinkirkkaassa rantavedessä seksikkäissä leopardibikineissä

Wau! Seksikäs Elina Tervo poseeraa bikineissä Meksikon kuumilla rannoilla: ”Tämä on paratiisini!”