Suomalainen tosi-tv-tähti ja malli Elina Tervo, 34, majailee tällä hetkellä Meksikon auringon alla. Elina järjesti hiljattain Instagram-seuraajilleen suositun ”Totta vai tarua”-haasteen, jonka tiimoilta tämä vahvisti ja kumosi seuraajiensa oletuksia itsestään.

Uhkeista muodoistaan tunnettu kaunotar sai luonnollisesti paljon kysymyksiä seksiin ja seksuaalisuuteen liittyen. Naisen oletettiin muun muassa pitävän yhden yön jutuista, joka osoittautui lopulta palturiksi.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Eräs Elinan seuraajista oletti tämän olevan sitä mieltä, ettei koolla ole väliä, mutta Elina kiisti väittämän.

– Väärin. Ajattelen, että koolla todellakin on väliä, Elina kirjoitti vastaukseensa.

Yksi povipommin seuraajista puolestaan oletti tämän kuppikoon olevan D, jonka räväkästä ja suorasta tyylistään tuttu Elina kielsi. Hän ei kuitenkaan suostunut paljastamaan todellista kuppikokoaan.

– Enkä muutenkaan ymmärrä miksi aikuiset miehet kyselevät tätä jatkuvasti. Te ette varmaan mun alusvaatteita osta, niin ette sillä tiedolla mitään tee. Ja tuskin se tieto teitä mitenkään rikastuttaisi, hän toteaa.

Jos kuva ei näy, katso se täältä.

Seuraajat tekivät Elinasta myös hyvin intiimejä oletuksia. Yksi seuraajista oletti tämän olevan posliini.

– Voi olla shokki uutinen jollekin, mutta elämme 2021 lukua. Kukapa ei olisi posliini, kuului Elinan vastaus oletukseen.

Jos kuva ei näy, näet sen myös täältä.

Seiska tavoitti Elinan Meksikosta ja tiedusteli naiselta, miten tämä rohkeni tehdä näinkin intiimejä paljastuksia kymmenille tuhansille seuraajilleen.

– Se on aika uskomatonta, mitä kaikkea jengi kehtaa udella itselleen täysin tuntemattomalta ihmiseltä. Ja mitä kaikkea törkyä sieltä suolletaan muutenkin, Elina kertoo Seiskalle saamistaan viesteistä.

Hän kertoo lehdelle myös vastaavansa kaikkiin saamiinsa viesteihin, olivatpa ne kuinka törkyisiä tahansa.

Jos kuva ei näy yllä, näet sen klikkaamalla tästä.

Lue myös:

Elina Tervo avautui ulkomailla kokemistaan vaaratilanteista: ”Mut on kidnapattu, lavastettu huumekuriiriksi, yritetty raiskata…”

Povipommi Elina Tervo poseeraa hiukset hulmuten ilman rintaliivejä – paidan napit auki

Povipommi Elina Tervo esittelee rintavarustustaan viidakkomaisemissa – katso tyrmäävän seksikäs kuva!