Ellen Jokikunnas ja kruununprinsessa Victoria häikäisivät samassa iltapuvussa: ”Vickan soitteli, että onko ok”

Ruotsin kruununprinsessa Victoria valittiin hiljattain QX-lehden lukijoiden äänestyksen perusteella vuoden heteroksi tämän vuoden Gay-gaalassa. Kuningashuoneen Instagram-sivulla julkaistiin Victoriasta kaksi kuvaa, joissa hän poseeraa upeassa vihreässä iltapuvussa.

– Olen todella ylpeä ja onnellinen QX:n lukijoiden hienosta palkinnosta. Se merkitsee minulle paljon. Kiitos, Victoria iloitsi lehden sivuilla.

Juontaja Ellen Jokikunnas huomasi pian, että Victorialla oli kuvissa yllään samanlainen iltapuku, jollaisessa myös Ellen on edustanut aiemmin. Ellen julkaisi Instagram-tilillään kuvasarjan, johon on liittänyt myös kuvat kuningashuoneen  Instagram-julkaisusta.

– Vickan tossa soitteli yks päivä, että onko ok laittaa sama mekko päälle mikä oli mulla loppuvuodesta. No tietty! Ellen vitsailee kuvien yhteydessä.

Ellenin ja Victorian yllä nähty iltapuku on H&M-vaateketjun Concious Exclusive -mallistosta ja se on Ellenin mukaan valmistettu erilaisista jätebiomassoista.

Kuvasarja on kerännyt ihastuneen vastaanoton.

– Hyvä kun soitteli. Ihana mekko ja kauniit naiset!

– Ihana hyvän mielen kuvasarja!

– Sun päällä paremman näköinen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Ellen Jokikunnas julkaisi harvinaisen yhteiskuvan miehensä kanssa: ”Olimme tietämättöminä, että meidät oli hyväksytty adoptiojonoon”

Ellen Jokikunnas avautuu rehellisesti lapsettomuudesta ja adoptiosta: ”Odotus tuntuu kevyeltä vuosien hoitoihin verrattuna”


Saat kympillä 60 euroa pelirahaa ja ilmaiskiekat

Yhdellä 10 € talletuksella saat

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Deadiin
  • Bratislavan kasinomatkan arvonta