Haloo Helsinki! -yhtyeen keulakuvana tunnettu Elli Haloo, eli Elisa Tiilikainen julkaisee harvoin somessa kuvia perheestään tai ystävistään.

Viime sunnuntaina Elli teki kuitenkin poikkeuksen, kun hän lisäsi Instagram-tililleen kansainvälisen sisarusten päivän kunniaksi yhteiskuvan pikkusiskonsa kanssa.

Otos on selkeästi napattu monta kymmentä vuotta sitten, kun sisarukset olivat molemmat vielä lapsia. Suloisen kuvan yhteydessä Elli ylistää vuolain sanoin siskoaan ja kehuu tätä muun muassa ”maailma isoimmaksi aarteeksi”.

– Mä oon maailman suurin lottovoittaja ja rakkaudellisesti rikkain ihminen kun mulla on elämässä toi käärö mun vierellä! Ollaan kuljettu pikkusiskon kanssa sellainen matka että huippaa ihan huolella mutta oon maailman onnellisin ihminen kun saan edelleen pitää hänet täälllä valoistuttamassa (ja tietysti välillä raivostuttamassa) elämääni! Elli kirjoittaa postauksessaan.

Elli myöntää tekstistään puuttuvan monia asioita, kuten kaikki lukuisat taidot, jotka hänen pikkusiskonsa omaa.

– As you know, en oo tosiaan se maailman henkilökohtaisin somettaja ni en nyt rupea erittelemään pikkuliskon taitoja ja tarinoita ja höpöttelyjä mut NIIITÄ RIITTTÄÄ!! hän summaa.

Näet julkaisun kokonaisuudessaan alta tai täällä.

Lue myös:

Elli Haloolta voimakas kannanotto somessa – ”Pysähdy, ajattele ja toimi!”

Seiska julkaisi paparazzikuvat! Rumpalirakas kulkee Elli Haloon asuntoon omilla avaimilla