Elli Haloolta voimakas kannanotto somessa – ”Pysähdy, ajattele ja toimi!”

Haloo Helsinki! -yhtyeestä tuttu laulaja ja lauluntekijä Elli Haloo julkaisi hiljattain Instagram-tilillään postauksen, jonka yhteydessä hän ilmaisee huolensa maapallon tilasta.

Elli muistuttaa seuraajiaan siitä, kuinka nyt olisi korkea aika ryhtyä tositoimiin ja taistella ankarasti ilmastonmuutosta vastaan.

– Meillä on tämä yksi maapallo! Pysähdy, ajattele ja toimi, Elli julistaa lukuisten huutomerkkien kera.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

View this post on Instagram

Niinkuin @haloohelsinki_official sivulla totesimme; KIITOS kaikille ihanasta Lady Domina vastaanotosta! <3 Ohhh Mään , tää maailman aika… Tää aika on vaikea kun monet sanat mielletään saarnaksi ja sanomatta jättäminen välinpitämättömyydeksi.. yritä nyt sit siinä luovia menemään.. Itse kyllä luotan vielä laulujen voimaan.. MUTTA tiivistän nyt tänne sitte rautalangan päädystä otetun palasen jotenkin näin : Meillä on TÄMÄ YKSI MAAPALLO! PYSÄHDY, AJATTELE JA TOIMI!!!! Nyt ei oo aikaa jäädä kaupittelemaan sen kummemmin vaan meidän pitää toimia YHDESSÄ nyt vielä kun tää maa meidän jalkojen alla vihertää! Tapoja on monia, otetaan selvää! Netti on pullollaan tietoa ja maailma on täynnä ihmisiä joita kiinnostaa! Keskustele! Kaikkien erilaisten ja erimielisten kanssa! Opi! Hyväksy ja älä hyväksy! Toimi!! JOKAISELLA , ihan jokaisella on jotain annetavaa tälle pallolle ja toisillemme! <3 Mun on pakko lukita itteni ulos täältä somesta nyt toviksi (ja kehitellä omaa maailmanpelastussuunnitelmaa sekä tulevia haloo-tekstejä) mutta toivon että te keillä on vaikutusvaltaa, käytätte sen valtanne järkevästi.. mikä on järkevämpää kuin pelastaa tää maa jalkojen alla?? WOIMAAA JA WALOA!! #savetheworld #ladydomina #haloomaailma #voicefortheplanet

A post shared by ellihaloo (@ellihaloo) on

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

– Nyt ei ole aikaa jäädä kaupittelemaan sen kummemmin vaan meidän pitää toimia yhdessä nyt vielä kun tämä maa meidän jalkojen alla vihertää, hän alleviivaa.

Elli kehottaa ihmisiä hakemaan tietoa ilmastonmuutoksesta esimerkiksi netistä. Hän painottaa vastuun olevan maapallon jokaisella ihmisellä.

– Tapoja on monia, otetaan selvää! Netti on pullollaan tietoa ja maailma on täynnä ihmisiä joita kiinnostaa!

– Jokaisella, ihan jokaisella on jotakin annettavaa tälle pallolle ja toisillemme, Elli kiteyttää.

Lue myös:

Sara Chafak keskellä kohua! Somekuvat paljastuivat muiden ottamiksi – ”Kaikki ei aina ole totta”

Sanna Marinin avonainen kaula-aukko herätti paheksuntaa – useat julkkikset mukana puolustamassa pääministeriä

Kirja: Katiska-vyyhtiin sotkettu Samu Haber pidätettiin kesken kävelylenkin – ei voinut uskoa tapahtunutta: ”Levitin käteni ja nauroin makeasti”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.