Punttikomedia-elokuvaa tähdittävä huipputason potkunyrkkeilijä Elmeri Rantalainen on jo pitkään haaveillut näyttelemisestä. Nyt Rantalainen on vihdoin päässyt toteuttamaan unelmansa, sillä hän tähdittää parhaillaan kuvattavaa Punttikomedia-elokuvaa.

Vuonna 2022 ensi-iltansa saavassa Punttikomediassa on mukana vaikuttava näyttelijäkaarti, johon lukeutuvat muun muassa Pamela Tola, Eero Ritala ja Katariina Kaitue. Elokuvan pääosissa nähdään puolestaan Iina Kuustonen ja Mikko Töyssy.

Rantalainen vetää Punttikomediassa Koljosten veljeskatraan nuorimman roolin. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun mies pääsee esittelemään näyttelijänlahjojaan suurelle yleisölle.

Miltä Rantalaisesta on tuntunut näytellä huippuammattilaisten rinnalla?

– Ihan todella mukavaa ja todella mutkatonta. Iina ja Mikko ovat mahtavia persoonia niin kuvauksissa kuin kuvausten ulkopuolellakin, Rantalainen hehkuttaa Metropolille.

– Voin kysyä heiltä mitä vain, ja aina vastaus tulee hymy korvilla, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Miika Hämäläinen

Rantalainen myöntää kuitenkin pelänneensä etukäteen sitä, että tekisi kuvauksissa jotain tyhmää tai nolaisi itsensä.

– Sellaiset ajatukset ovat onneksi projektin edetessä karisseet täysin pois. Meillä on kuvauksissa niin hyvä energia, että olen pystynyt päästämään irti jännityksestä, Rantalainen iloitsee.

Lisäksi Rantalainen on itsekin päässyt neuvomaan ammattinäyttelijöitä. Hänellä on nimittäin merkittävä ura takanaan ammattiurheilijana, joten hän jos joku on pätevä henkilö auttamaan treeniliikkeiden kanssa.

– Iina on kysellyt minulta paljon kuntosalimaailmasta ja Mikolle olen päässyt opettamaan maastavetoa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

”Koljosten veljekset” samassa kuvassa.

Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä on Rantalaiselle ollut se, kun elokuvan ohjaaja Aleksi Delikouras antoi hänelle palautetta näyttelemisestä.

– Erään kohtauksen jälkeen Aleksi yllättäen kysyi, että olenko ajatellut hakea Teatterikorkeakouluun. Hänen mukaansa minulla on kuulemma paljon lahjoja tähän hommaan, Rantalainen kertoo hämmästystä äänessään.

– Kyllä tuollainen tuntuu hyvältä. Pikku hiljaa alan uskomaan, että ehkä minustakin vielä voisi kuoriutua ihan oikea ammattinäyttelijä, hän summaa onnellisena.

Lue myös:

Oho! Punttikomedia-elokuvaa tähdittävä Elmeri Rantalainen vetäisi Iina Kuustosen mukaan rohkeaan stunttiin – ”Viikon kovin treeni!”

Iina Kuustonen julkaisi ällistyttävän notkean kuvan ja kuittaili Bull Mentulalle – näin Bull vastasi!

IS: Iina Kuustosen fitnesskuvasta nousi kohu – nyt Bull Mentula läväyttää suoran mielipiteensä: ”Herkkähipiällä mennyt tunteisiin”