Menestyneenä formulakuskina suomalaisille tunnetuksi tullut Emma Kimiläinen kertoo omalla Instagram-tilillään vastaanottaneensa ikävän viestin sähköpostiinsa. Kimiläinen on tehnyt pilke silmäkulmassa videon, jossa hän esittelee saamaansa viestiä ja on laulavinaan taustalla soivan Fuck You -kappaleen tahtiin.

Epäilyttävä sähköposti on otsikoitu nimellä ”Sopimusehdotus”, mikä on todennäköisesti johdattanut Kimiläisen avaamaan viestin.

Viestin sisältö on kuitenkin kaukana asiallisesta.

– Herranjumala, miten hyvältä näytit, kun tulit Jenkkeihin. Kerro minulle, jos saan nuolla peppureikääsi tunnin tai kaksi, viestissä sanotaan englanniksi.

Kimiläinen reagoi ehdotukseen huumorin kautta.

– Perhana, näyttää siltä, että missasin tarjouksen rim jobista… onko joku muu innostunut? Tunnin tai jopa kaksi, aika vaikuttavaa, Kimiläinen vitsailee itkunauruemojien kera.

Rim jobilla tarkoitetaan suulla suoritettavaa anaaliseksiä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vaikka Kimiläinen nauraen viestiin suhtautuukin, muistuttaa hän kuitenkin, ettei häirintä ole millään tavalla hyväksyttävää.

– Vakavasti otettuna: vaikka tapani käsitellä tällaista paskaa on nauraa sen absurdisuudelle, tehdä siitä huumoria ja vastata siihen tällä tavalla, asian takana on tärkeä viesti: Lopetetaan kaikki häirintä, Kimiläinen alleviivaa.

– Se ei ole koskaan ok ja erittäin epäcoolia, hän summaa.

Lue myös:

Nyt se on julkista! Emma Kimiläinen vahvisti suhteen Sami Hyypiään: ”Rakkaani”

Emma Kimiläinen hehkuu onnea harvinaisessa yhteiskuvassa Sami Hyypiän kanssa