Salatut elämät -sarjasta tutuksi tulleen näyttelijän Susanna Indrénin ja hänen entisen aviomiehensä myrskyisää parisuhdetta on käsitelty jälleen oikeudessa. Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus on tuominnut nyt ex-miehen vuoden mittaiseen laajennettuun lähestymiskieltoon.

Indrénin jättämästä lähestymiskieltohakemuksesta käy ilmi, että hän on joutunut pelkäämään henkensä puolesta. Näyttelijän mukaan mies on myös pahoinpidellyt hänet useaan kertaan.

Viime kesäkuussa Indrén joutui hakeutumaan turvakotiin ex-miehen pahoinpideltyä hänet kahdesti. Pahoinpitelyjen seurauksena hän oli saanut aivoverenvuodon ja joutunut tehohoitoon.

Susanna ja noin 30 vuotta nuorempi mies tapasivat toisensa vuonna 2014, ja he menivät naimisiin vain muutama kuukausi suhteen alkamisen jälkeen. Ennen lopullista eroa pariskunta erosi useita kertoja, mutta palasi aina takaisin yhteen.

– Emme ole halunneet heittää yhdessä elettyä aikaa hukkaan. Emme ole myöskään halunneet vaihtaa yhteiselämää yksinäisyyteen tai uuden parisuhteen etsimiseen, Susanna kertoi keväällä 2020 Seiska-lehdelle.

Susannan saamasta lähestymiskiellosta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös:

Susanna Indrénin ex-miehelle rajut syytteet – kuristi ja uhkasi tappaa leipäveitsellä!

Seiska: Salkkareista tuttu Susanna Indrén vastaa pahoinpitelysyytteisiin – yritti puolustaa omaisuuttaan

Seiska: Salkkareista tuttu Susanna Indrén vastaa pahoinpitelysyytteisiin – yritti puolustaa omaisuuttaan