Miss Suomi -finalistina tunnetuksi tullut malli ja somevaikuttaja Erika Helin on löytänyt vierelleen uuden poikaystävän, Ramzin. Pariskunta tapasi Maltalla viime toukokuussa.

Maltalla asuva Helin vietti kesän Suomessa, vaikka tarkoitus oli olla maassa vain muutaman viikon ajan. Maltan tiukentuneiden koronarajoitusten vuoksi hän ei päässyt palaamaan kotiinsa ennen kuin nyt syksyllä.

Tällä hetkellä Helin yrittää saada kiinni tavanomaisista rutiineistaan. Hän on helpottunut siitä, että on päässyt kotiutumaan tutulle saarelle.

– Oli henkisesti raskasta olla tahtomattaan reissussa kolmen kuukauden ajan. Se ei sopinut omalle persoonalleni, sillä tykkään viettää aikaa yksin ja tehdä omia juttuja, Helin kertoo Metropolille.

– Suomessa ollessani kävin läpi yhteensä 20 eri majoitusta. Siihen mahtui kaikki mahdolliset vaihtoehdot: kaverit, vanhemmat, hotellit, airbnb’t… se jatkuva kodin vaihtaminen oli suoraan sanottuna aika perseestä, hän naurahtaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuore parisuhde on tuonut Helinin elämään paljon iloa ja onnea. Kummallekin suhteen osapuolelle oli alusta asti selvää, että he kuuluvat yhteen.

– Normaalisti ihmissuhteissa on aina aluksi pientä kissa-hiiri -leikkiä. Meidän ei kuitenkaan tarvinnut sen kummempia miettiä. Ramzin kanssa oli heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien selvää, että me viihdymme toistemme seurassa, Helin sanoo hymyillen.

– Olemme olleet nyt neljä kuukautta yhdessä ja näemme toisemme lähestulkoon joka päivä.

Erika tiesi Ramzin jo entuudestaan, sillä molemmat harrastivat nyrkkeilyä samalla salilla. Varsinainen ensikohtaaminen tapahtui kuitenkin kaksikon yhteisen ystävän illanistujaisissa.

– Kaikki tapahtui aika lailla sattuman kautta. Mielestäni on jännää, kuinka paljon minäkin olen elämäni aikana treffaillut, ja sitten kun en ollenkaan osannut odottaa, ilmestyi Ramzi eteeni.

– Kyllä se clicheinen sanonta vain pitää paikkansa, että sitä tapaa ”sen oikean” juuri silloin kun asiaa vähiten odottaa. Yleensä rakkaus tulee aina sattumalta vastaan, Helin alleviivaa.

– Sen tietää kyllä, kun se oikea löytyy, hän kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Maltalle muuttanut Erika Helin paljastaa löytäneensä tapailukumppanin – suhde ei ole vielä vakava: ”Kaikki kuumat sinkkumiehet voi laittaa dm:ää!”

Erika Helin on kokenut olonsa yksinäiseksi Maltalla – ”Olen monesti soittanut itkien Suomeen”