Miss Suomi -kilpailusta julkisuuteen noussut malli ja somevaikuttaja Erika Helin paljastaa Metropolille antamassaan haastattelussa löytäneensä Maltalta uuden tapailukumppanin.

Helin muutti Maltan saarelle puoli vuotta sitten aikomuksenaan aloittaa elämänsä ikään kuin puhtaalta pöydältä.

– En nyt ehkä myönnä, että olisin suoraan lähtenyt ongelmiani pakoon, mutta tarvitsin niin sanotusti uuden alun. Kävin viime vuonna läpi eron, ja siinä oli lisäksi paljon muitakin traumatisoivia tapahtumia, joita minun piti käsitellä, Helin kuvailee.

– Minulla oli sellainen lapsellinen ajatus, että ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella, hän naurahtaa.

Aluksi elämä uudessa massa olikin monella tapaa siistiä ja jännittävää, mutta jonkin ajan päästä Helin huomasi, että arki Maltalla tuntui lähes samanlaiselta kuin Suomessa.

– Kyllähän se todellisuus sitten aina jossain vaiheessa iskee. Jopa tähän aurinkoon ja lämpöön tottuu niin, ettei sitäkään oikein osaa ehkä samalla lailla fiilistellä kuin alussa, Helin myöntää.

Helin vakuuttaa kuitenkin viihtyvän Maltalla hyvin – siitäkin huolimatta, että kulttuurierot aiheuttavat toisinaan hieman päänvaivaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Etenkin maltalaisten treffikulttuuri saa Helinin hämilleen.

– Hirveesti olen yrittänyt treffailla, mutta ei siinä kauhean hyvin ole mennyt. Suomalaisten ja maltalaisten eroavaisuutta ei välttämättä ehkä aluksi edes huomaa, mutta mitä läheisemmäksi sitä jonkun ihmisen kanssa tulee, niin sitä enemmän alkaa jutut törmäilemään, Helin avaa.

– Se mikä minua ehkä eniten raivostuttaa on se, että maltalaiset eivät osaa tulla ajoissa paikalle. Välillä he saattavat olla jopa kolme tuntia myöhässä, mikä on mielestäni niin epäkunnioittavaa etten todellakaan pysty jatkamaan tapailua.

Aivan toivottomalta tilanne ei kuitenkaan näytä, sillä Helin on onnekseen löytänyt ihmisen, jonka seurassa hän tuntee viihtyvänsä.

– Ei ole vielä sitä ”suurta rakkautta” löytynyt… Tai siis, tavallaan on, nainen paljastaa ja jatkaa:

– Mutta se on vielä todella vaiheessa se juttu. Sanotaanko näin, että me tapailemme, mutta emme ole vielä kokeneet, että sitä tarvitsisi mitenkään lähteä sitoutumaan.

– Eli kaikki kuumat sinkkumiehet voi Suomessakin vielä laittaa dm:ää! Helin lisää nauraen.

Lue myös:

Playboy-kaunotar Erika Helin harkitsee uutta uraa Maltalla: ”Täällä on mahdollisuus tienata suuria palkkioita”

Erika Helin antautui auringon syleiltäväksi – poseeraa aistikkaana pikkubikineissä