Erika Helin muistetaan missikisoista, mutta sittemmin hän on siirtynyt jakamaan paljastavampia kuvia itsestään. Nykyään hänet tunnetaankin lempinimellä ”Nakumissi

Se, että paljastavia kuvia jakava ihminen nähdään edelleen arvottomana ja pelkkänä tuotteena ihmetyttää. Erika puhuukin Instagramissaan avoimesti saamistaan asiattomista lähestymisistä ja siitä, miten naisilla on täysi oikeus olla juuri sellaisia kuin ovat ja postata itsestään juuri sellaisia kuvia, kuin he haluavat.

Se ei tarkoita sitä, että heidän arvonsa siitä alenisi, tai että he eivät voisi tuntea oloaan enää sen jälkeen turvalliseksi. Kun kaunotar alkoi postata itsestään vietteleviä kuvia, jopa miespuoliset ystävät ja sukulaiset alkoivat yhtäkkiä ehdotella mitä typerämpiä asioita.

”Voiko sun mielestä tuntematon ihminen tulla oma-aloitteisesti asettamaan rahallisen arvon mun kanssa vietetylle ajalle?” Erika kysyy.

Kysymys on mielenkiintoinen: miksi paljas iho saa meidät ajattelemaan kyseisen naisen arvoa. Miksi emme mieti samalla tavalla kaikkien naisten arvoa, jotka kadulla kävelevät vastaan? Ja tärkeimpänä, kuka minä, sinä, tai kukaan muu olemme päättämään yhdenkään ihmisen arvosta?