Vain elämää -ohjelmastakin tuttu laulaja Erika Vikman on nauttinut joulusta lumisissa maisemissa yhdessä koiransa kanssa. Hän intoutui joulupäivänä julkaisemaan kuvan, jossa poseeraa sinisessä uimapuvussa.

– Käytiin lämmittään palju Peppiolinan kans. Happy holidays, Erika Vikman kirjoittaa.

Erika hankki koiran vain muutama viikko sitten. Hän on julkaissut omalle Instagram-tililleen hellyyttäviä kuvia Peppi-nimisestä koirastaan, jonka hän adoptoi tämän edellisiltä omistajilta.

– Hän on Peppi 1 vuotta. Hän tarvitsi uuden kodin ja mun elämästä löytyi paikka hänelle. Meistä on kahdessa viikossa tullut erottamattomat ja hän on tuonut mun arkeen niin paljon iloa ja rakkautta ja riiviömäistä säpinää. Peppi on vienyt mun sydämen täysin, Vikman kirjoitti onnellisena.

Koira on rodultaan ranskanbuldoggi, minkä vuoksi Vikman koki tärkeäksi tiedotti seuraajilleen kyseisen rodun haasteista.

– On hyvä tiedostaa lyttykuonoisen koiran jalostuksesta johtuvat terveysongelmat, ulkonäkö on viety terveyden edelle ja se on väärin. Se myös mietitytti Pepin kohdalla. Toivonkin, että jokainen äärimmilleen jalostettua rotua harkitseva henkilö miettii valintaansa aina tarkasti! Vikman huomautti.

– Tärkeintä että Pepillä on nyt pysyvä ja rakastava koti loppuelämäksi! hän summaa päivityksensä päätteeksi. 

Lue myös:

Erika Vikman kohahdutti äitiysuutisellaan – paljastaa nyt lisätietoja tulevasta: ”Valmistaudun parhaalla mahdollisella tavalla”

IS: Rakkaus Erika Vikmaniin yllätti Jyrki69:n – elämä mullistui totaalisesti: ”Heittäydyin kalliolta alas”