Suositut muusikot Erika Vikman ja Jyrki69 ovat kuluneina kuukausina olleet koko Suomen puheenaihe. Kaksikon välille kehkeytyi romanttinen rakkaussuhde Vain elämää -ohjelman kuvauksissa. Kyseinen sarja pyörii parhaillaan telkkareissa.

Jyrki69 oli ennen kuvauksia visioinut päässään tulevaa kohtaamistaan Erikan kanssa, mutta hän ei ollut osannut arvata, että haavekuvat todella kävisivät toteen. Mies puhuu aiheesta avoimesti Ilta-Sanomien tuoreessa haastattelussa.

– Mun suosikkileffoja on A Star Is Born ja kun päätähdet Lady Gaga ja Bradley Cooper esittivät Oscar-gaalassa Shallow-kappaleen, niin ihmiset miettivät, että onko heidän välillään jotakin. Funtsin, mitä jos pystyisi luomaan samanlaisen illuusion minun ja Erikan Sä teit tän laulun -duetossa, Jyrki paljastaa IS:lle.

Hirvensalmella heränneet tunteet yllättivät Jyrkin totaalisesti.

– Ajattelin tehdä benjihypyn suin päin, että mitähän siitä seuraisi, jos esitän ohjelmassa Erikalle kappaleen Etkö uskalla mua rakastaa. Ihan pokkana vaan, että millaisenhan reaktion se hänessä ja yleisössä aiheuttaa, artisti toteaa.

– Viimeistään minun ja Erikan duetossa heittäydyin kalliolta alas tietämättä sitä, millaiset tyrskyt alhaalla on, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: Nelonen

Jyrki yritti ohjelman kuvauksissa pysyä laatimassaan käsikirjoituksessa, mutta jossain vaiheessa hänen piti luovuttaa.

– Se mitä ohjelmassa tapahtui, ei ollutkaan enää hallittavissa. Tähdet oli sellaisissa asemissa, että kaikki tuntui luontevalta, Jyrki summaa.

Hän myöntää katsoneensa ohjelmaa häpeän sekaisin tuntein. Jyrkin mukaan hänen käytöksensä on ”aivan naurettavaa”.

– Ajattelin, että olen tosi lungi ja cool, mutta kun katson jaksoja, niin siellä on tapahtunut jotain sellaista mitä en ole hoksannut itse tekeväni.

– Se, mitä kuvausten jälkeen tapahtui, onkin sitten yksityisasia, Jyrki alleviivaa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Jyrki 69 paljastaa rehelliset tunteensa Erika Vikmania kohtaan – ei jätä mitään arvailujen varaan: ”Palvon häntä”

Meiju Suvas näki heti Erika Vikmanin ja Jyrki 69:n välisen rakkauden – aavisti suhteen Vain elämää -kuvauksissa!