Kansanedustaja Tom Packalén on mukana uudessa Erikoisjoukot -kilpailurealityssa, joka alkaa Ruudussa toukokuun lopulla.

– Lähdin mukaan, koska olen yllytyshullu, Tom nauraa Metropolille Erikoisjoukkojen lehdistötilaisuudessa.

– Siinä saa motivaatiota treenaamiseen, kun on joku tavoite. Tässä kävi kuitenkin niin, että lopulta olikin vain kuukausi aikaa treenata. Olin sen verran huonossa kunnossa, että yritin pari kertaa päivässä tehdä aina jotain pientä. Kävin lenkillä, salilla ja pyöräilin. Mitään kovia harjoituksia en voinut tehdä, koska en olisi ehtinyt palautumaan niistä. 

Tom on siviiliammatiltaan poliisi, mutta hän ei kokenut, että tästä olisi ollut juurikaan apua ohjelman kuvauksissa.

– Olen tottunut armeijahenkiseen organisaatioon, siitä ehkä oli apua, mutta ei muuten. Poliisin pääsykokeet ei ole noin fyysisiä, mitä tässä joutui tekemään. 

Loukkaantui heti alussa

Tom joutuu kovan paikan eteen jo heti ensimmäisessä jaksossa, kun hän liukastuu uimahallissa ja loukkaa päänsä.

– Hypimme rivissä veteen, ja kun itse olin viimeisenä siellä rivissä niin jouduin juoksemaan, että ehdin sinne. Märällä kaakelilla lähti sitten jalat alta. Tässä on hyvä opetus taas kaikille, että älkää juosko uimahallissa.

– Se kaikki kävi tosi nopeasti, pieneksi hetkeksi pimeni, mutta en saanut onneksi mitään aivotärähdystä. Kaulavaltimon pullistuma siitä kuitenkin tuli ja jouduin Lohjan keskussairaalaan tarkempiin tutkimuksiin. Olin siellä niskatuessa, pää siteessä ja tippa kädessä, se kaikki näytti dramaattisemmalta mitä oikeasti oli. Sen voin sanoa, että pääsin tutkimusten jälkeen takaisin jatkamaan kisaa. Kyllä tuolla sattui pahempiakin haavereita kuin tuo, oli hurja kilpailu, kansanedustaja päivittelee. 

En ole sinkku

Alkuvuodesta huhuttiin julkisuudessa, että komea kansanedustaja olisi jälleen sinkkumarkkinoilla. 

– En tiedä mistä nämä jutut erosta tulivat enkä niitä ikinä kommentoinut. Mutta en ole sinkku, näin meidän kesken voin sanoa, että ei se kumppani ikinä ole vaihtunutkaan, Tom nauraa. 

Kansanedustajan arki on ollut viime aikoina kiireistä Natoon liittyvien asioiden myötä. Kesällä koittaa kuitenkin ansaittu loma.

– Tarkoitus olisi lähteä Kolumbiaan vähän pidemmäksi aikaa kiertelemään. Olisi kiva päästä tutustumaan siihen maahan vähän tarkemmin, Tom paljastaa kesäsuunnitelmiaan.

Lue myös:

Aki Manninen heitti rajua vitsiä huumeliigasta epäiltynä olevasta Niko Ranta-ahosta – ”Puurot ja vellit sekaisin”

Kimi Räikkösen komeat tatuoinnit lähikuvissa – tiesitkö, mitä jäämies peitti massiivisella tribaalilla?

Yllätyskihlat! Lotta Harala kihlautui kiekkorakkaansa kanssa: ”Tunnen olevani maailman onnekkain”