Aki Manninen heitti rajua vitsiä huumeliigasta epäiltynä olevasta Niko Ranta-ahosta – ”Puurot ja vellit sekaisin”

Hyvinvointiyrittäjänä ja somevaikuttajana tuttu Aki Manninen joutui tällä viikolla jälleen suuren kohun keskelle, kun hänen Norjan reissunsa päättyi ikävästi poliisiasemalle ja lähtöpasseihin.

Mannisen oli tarkoitus viettää Norjassa kiireetöntä lomaa yhdessä ystävänsä ja 12-vuotiaan kummipoikansa kanssa. Kolmikko ei kuitenkaan osannut aavistaa, että maahantulo Norjaan oli tällä hetkellä kielletty vallitsevan koronapandemian vuoksi.

Asiasta on kirjoitettu laajasti useissa eri medioissa aina Norjassa asti ja Manninen päätyi kohun myötä myös Iltalehden printtiversion kanteen.

Manninen on kommentoinut tapausta laajasti omalla Instagram-tilillään ja useista hänen postauksistaan välittyy vahva tunne siitä, että Manninen suhtautuu tilanteeseen lähinnä huumorilla. Mies painottaa suhtautuvansa vakavasti koronarajoituksiin, mutta muuten häntä naurattaa tapahtumien koomisuus.

Manninen julkaisi hiljattain Instagramin Stories-osioon videopostauksen, jossa hän pitelee käsissään tuoretta Iltalehden numeroa, jonka kannessa hän komeilee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuvakaappaus Aki Mannisen Instagram-tililtä

Postauksessaan Manninen heittää rajua vitsiä kohuliikemies Niko Ranta-ahosta, josta myös uutisoidaan kannessa. Ranta-ahoa syytetään useista eri huumerikoksista ja tuoreimpana häntä epäillään kokonaisen huumeliigan pyörittämisestä.

– Onkohan täällä nyt mennyt puurot ja vellit sekaisin, kun minä jouduin kalastusreissulta takaisin Suomeen, mutta tämä olisi pitänyt… kun tämä Ranta-aho toi näitä nyyttejä sieltä ja minä en tuonut mitään – en edes kalan kalaa tuonut sieltä, Manninen murjaisee videollaan viitaten Ranta-ahon epäiltyihin huumeiden salakuljettamisiin.

– Mitä mieltä sinä olet Miksu meidän tästä salakuljettajapestistä, rupeaako tämä toimimaan? mies jatkaa vitsailuaan yhdessä ystävänsä Mikan kanssa.

Lue myös:

IL: Aki Mannisen kalastusreissulle ikävä loppu – Norjan poliisit veivät kuulusteluihin: ”Siellä istuimme kopissa”

Aki Manninen lähti yllättäen asuntoautolla Norjaan – avautuu kuumottavasta rajanylityksestä: ”Meinasi tulla p*ska housuun”

Katiska-vyyhdin tuomiot annettiin: Niko Ranta-aholle 11 vuoden vankeusrangaistus, Sofia tuomittiin huumausainerikoksesta ja rahanpesusta!


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.