Eronnut BB-voittaja Janica Westerback: ”En ole vielä valmis uuteen suhteeseen”

Vuoden 2011 BB-voittaja Janica Westerback on näyttävä sinkkukaunotar ja neljän lapsen äiti.

Hiljattain eronnut tosi-tv-kaunotar ei ole kuitenkaan valmis vielä uuteen suhteeseen.

– Minulla meni edellisen parisuhteeni päättymisen jälkeen viisi vuotta ennen kuin olin valmis aloittamaan uuden suhteen. Saa nähdä, kuinka pitkään tällä kertaa menee. Minun pitää käydä asiat läpi pääni sisällä ennen kuin olen valmis sitoutumaan toiseen ihmiseen. Uskon, että terapiasta voisi olla apua, Janica kertoi Domekers-yrityksen 20-vuotissynttäreillä.

View this post on Instagram

Ystäväni halusi piristää minua ja pyysi mukaan Domakers Finland Oy:n 20-vuotis juhlaan. Oli tosi mukava ilta. Saimme nauttia muun muassa Jarkko Tammisen hauskasta showsta ja ihanan Meiju Suvaksen ja Mikko Harjun esityksistä. Olen etuoikeutettuna voinut ja saanut viettää elämästäni kotiäitinä yhteensä kokonaiset yhdeksän vuotta. Olen palannut työelämään kirjanpitäjäksi toukokuussa, oltuani juuri nuorempien lasteni kanssa kotona edeltävät viisi vuotta. Oli niin ihana laittautua, päästä vähän ihmisten ilmoille ja nähdä tuttuja. Vaihtaa pitkästä aikaa kumisaappaat korkkareihin ja veluurihousut juhlamekkoon😉 Kiitos upealle Domakers Finland Oy:n toimitusjohtajalle Tanja Finnelle kivoista juhlista ja mun rakkaille ystäville illan lookista. Nyt jaksaa taas, vaikka vähän jäi väsy eilisestä, mutta onneksi on viikonloppu edessä ja saa levätä😘

A post shared by Janica Westerback (@janicawesterback) on

Janica ehti olla yhdessä jääkiekkoilijamiehensä kanssa seitsemän vuotta. Ex-pariskunnalla on kaksi yhteistä lasta.

– Olin viisi vuotta lasten kanssa kotona, mutta toukokuussa palasin takaisin kirjanpitäjäksi, tanssijanakin työskennellyt Janica kertoo Metropolille.

Lue myös:

Eronnut BB-voittaja Janica Westerback laittoi hulppean asuntonsa myyntiin: ”Talo on niin iso, että sinne mahtuu useampi sukupolvi asumaan”


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.