Miss Suomi 2021 Essi Unkuri paljasti yllätysuutisen sometilillään keskiviikkona. Essi julkaisi Instagramissa videon, jonka avulla hän paljastaa seuraajilleen ilouutisen.

– Yllätyys! Mut nähdään juontajana uudella Matkalla Miss Suomeksi-kaudella! Essi paljastaa

Ohjelman on määrä alkaa elokuussa. Julkaisussaan Essi haluaa vielä jakaa seuraajilleen, mitä uusi pesti hänelle merkitsee.

– Mulla on suuri kunnia kertoa, että olen saanut ensimmäisen tv-juontajan pestini! Tulen nimittäin juontamaan Matkalla Miss Suomeksi-ohjelman tulevana kesänä. Luvassa on paljon hienoja juttuja. On ilo päästä olemaan osana uusien tyttöjen matkaa kohti unelmia ja auttaa heitä niiden toteuttamisessa. On tulossa mieletön kesä! Essi iloitsee.

Lopuksi hän vielä paljastaa, että hänet nähdään myös casting-tuomaristossa.

Essi Unkuri kruunattiin syyskuussa vuonna 2021 Miss Suomeksi. Helmikuussa 2022 Unkuri paljasti tekevänsä uuden aluevaltauksen ja kertoi näyttelevänsä Salatut elämät -sarjassa. Essi on seurustellut jo kolme vuotta yhdessä miesystävänsä yrittäjä Viljami Harjuniemen kanssa. Pariskunta vietti hiljattain vuosipäivää.

Lue myös:

Essi Unkuri ja Viljami-rakas juhlivat kolmatta vuosipäivää – näpäyttää suhteen epäilijöitä: ”Meillä on vahva luotto toisiamme kohtaan”

Essi Unkuri julkaisi surullisen päivityksen: ”Eilen syttyi taivaalle uusi tähti”