Hallitseva Miss Suomi Essi Unkuri vietti viikonloppuna kolmatta vuosipäiväänsä Viljami-rakkaansa kanssa ja julkaisi sen kunniaksi Instagram-tilillään useita kuvia parin taipaleelta sekä herkän kirjoituksen rakkaalleen.

– 25.2.2019 pyysit mua sun tyttöystäväksi. Se oli ensimmäinen kerta, kun ikinä olin jonkun oikea tyttöystävä. Se sanakin tuntui hassulta suussa, ”tyttöystävä”. Enpäs silloin tiennyt mitä kaikkea ihanaa meillä on edessä. Tiesin kuitenkin, että sun kanssa olin onnellisimmillani, Essi kirjoittaa.

Parin suhde eteni nopeasti ja vain muutamaa kuukautta myöhemmin he muuttivat avoliittoon ja perustivat yhteisen verkkokaupan. Vuotta myöhemmin Essi ja Viljami hankkivat myös yhteisen koiran.

– Siihen asti olin aina ollut se tyttö joka ahdistuu heti, kun suhde alkaa vakavoitua, mutta sun kanssa kaikki tuntui niin oikealta ja olin valmis hyppäämään sen tunteen mukaan. Pistää itseni täysillä likoon.

Essi kertoo, ettei pari ole säästynyt kommenteilta, joissa sanotaan, ettei suhde tule kestämään missivuotta. Kommentit eivät ole kuitenkaan ole parin suhdetta horjuttaneet.

– Meillä on niin vahva luotto, rakkaus ja ymmärrys toisiamme kohtaan, että sitä on vaikea horjuttaa millään. Vuosi vuodelta olen varmempi siitä, että kyllä se ykkösellä napsahti.

– Ihanaa vuosipäivää rakas ja kippis tuleville vuosille. Musta et niin vain pääse eroon.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Essi Unkuri villiintyi Suomen olympiavoitosta – hyppäsi bikinit päällä lumihankeen: ”Saa olla ylpeä suomalainen”

Miss Suomi Essi Unkuri nappasi roolin Salatuista elämistä – tältä hän näyttää sarjassa!