Vuoden 2021 Miss Suomeksi kruunattu Essi Unkuri juhli eilen sunnuntaina Suomen olympiamenestystä miesten jääkiekossa.

Leijonat voittivat historian ensimmäisen kultamitalinsa olympialaisissa, ja ilouutinen on saanut monet julkkikset riehaantumaan somessa. Myös Unkuri villiintyi voitosta ja hyppäsi bikinit päällä korkeaan lumikasaan.

Unkuri julkaisi riemukkaasta hetkestä kuvan omalle Instagram-tililleen. Kuvassa Unkuri poseeraa lumihangessa Suomen liput käsissään.

– Kyllä saa olla ylpeä suomalainen. Upea menestys Olympialaisissa huipentui tänään Suomen ensimmäiseen jääkiekon kultamitaliin, Unkuri hehkuttaa Instagramissa.

– Hyppäsimme äidin ja iskän kanssa porealtaaseen pihalle suomen liput hulmuten, koska tämä on juhlimisen arvoista! hän jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Unkuri on itse tehnyt kovasti töitä unelmiensa eteen. Varmasti tästä johtuen hän osaa arvostaa Leijonien menestystä erityisen paljon.

– Arvostan ihmisissä suuresti päämäärätietoista, kovaa ja ahkeraa työtä. On liikuttavaa nähdä, kun unelmat käyvät toteen ja kova työ vihdoin palkitaan. Suuret onnittelut kaikille menestyneille, olemme teistä erittäin ylpeitä, nainen toivottaa.

– Suomalaisista on mihin vaan, nyt liput salkoon…tai mikäli ei ole salkoa, niin voi myös itse etsiä korkeimman lumikasan ja nousta sille.

Unkurin iloinen postaus on kerännyt valtavan määrän tykkäyksiä ja kommentteja.

– Juuri näin, hyvä Suomi, eräs seuraaja ylistää.

– Täydellisen upea Suomi-neito, toinen kehuu missiä.

Lue myös:

Miss Suomi Essi Unkuri nappasi roolin Salatuista elämistä – tältä hän näyttää sarjassa!

Essi Unkuri ja Anni Harjunpää muistelevat koskettavasti itsemurhan tehnyttä Cheslie Krystiä: ”Hän jätti jäljen minuun”