Eva Wahström julkaisi hulvattoman videon – ”nyrkkeili” upean maalauksen valmentajalleen: ”Punainen väri kuvastaa vuodatettua verta”

Nyrkkeilyuransa päättänyt Eva Wahlström, 39, julkaisi Instagram-tilillään hauskan videon, jossa työstää uutta maalausta nyrkkeilyn innoittamana.

– Viimeisin valmentajani Risto Juvonen ”Herra Cruely” pyysi minua tekemään maalauksen taloonsa Espanjassa. Koska järjestimme harjoitusleirejä usein Espanjassa hän pyysi minua maalaamaan jotain, jossa innoituksena on yhteinen matkamme. Niinpä puin nyrkkeilyhanskani ja kokeilin jotain uutta, Wahlström kirjoittaa.

Hän kuvailee myös teoksen eri värien merkitystä ja paljastaa samalla valmentajaltaan löytyneen herkän puolen.

– Vihreä kuvastaa maisemaa, keltainen sitruunoita puutarhassa ja harmaa valmentajani kissaa, jota hän katseli hellästi aina kun kukaan ei nähnyt, Wahlström kirjoittaa.

Musta ja tummansininen väri teoksessa tuovat Wahlströmille mieleen hetken treeneistä ukkosmyrskyn iskettyä ja turkoosi sekä oranssi treenejä uima-altaassa täysikuun loisteessa.

– Valkoinen kuvastaa sparrauskaverini hanskojen väriä ja punainen puolestaan vuodatettua verta.

– Maalauksen nimi on ”Nyt vittu kaikki peliin!”, Wahlström paljastaa usean nauruhymiön kera.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wahlström valmistui keväällä 2018 taiteen kanditaatiksi opiskeltuaan sisustusarkkitehtuuria ja huonekalusuunnittelua Aalto-yliopistossa. Hän piti ensimmäisen Sielunpintoja-nimisen näyttelynsä saman vuoden syksyllä. Wahlström on suunnitellut myös Whiskey-nimisen tuolin.

Lue myös: 

Poppari Sana julkaisi kuvan paljaista pakaroistaan: ”Se on hiton vapauttavaa!”

Seiska: Kuolemansairas Janita Lukkarinen teki rikosilmoituksen: ”Hän väittää minun käyttävän huumeita”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.