Vuoden 2015 Miss Suomi ja somevaikuttaja Rosa-Maria Ryyti on aloittanut personal trainerin opinnot. Hän kertoo, että opinnot ovat edenneet nyt puoleen väliin.

– On ollut ihanaa opiskella alaa, joka tuntuu näin omalta ja vuosien harrastaminen kehittyy vihdoinkin ammatiksi. En malta odottaa, että pääsen pian tosissaan valmentamaan, Rosa-Maria Ryyti kertoo.

– Koulutus on ollut laadukasta ja joustavaa, mistä on ollut iso apu kun opiskelee yrittäjänä työn teon lomassa. Opiskelu tapahtuu viikonloppuisin vaihtelevasti lähi- tai etäopetuksessa, hän jatkaa.

Näyttävästä ulkonäöstä tunnettu Rosa-Maria Ryyti on puhunut avoimesti kärsivänsä ulkonäköpaineista. Hän on päivästä riippuen tyytyväinen ja vähemmän tyytyväinen siihen, miltä hän näyttää.

– Minusta tuli tosi nuorenan (20-vuotiaana) Miss Suomi, ja sen myötä ulkonäköni joutui luollisesti julkisen arvostelun kohteeksi. Keskustelupalstojen mukaan jokainen epäedustava kuva oli se, miltä oikeasti näytän ja tästä tuli kovat paineet siihen, että jokaisen kuvan täytyy olla täydellinen, Rosa-Maria Ryyti kertoi.

Keskustelupalstojen ilkeät kommentit saivat Rosa-Marian käymään joitakin vuosi sitten kasvo-operaatiossa. Hän paljastaa ensimmäistä kertaa Instagramin Stories-osiossa, että hänen nenänsä on leikattu.

– Luettuani tarpeeksi paljon kritiikkiä nenästäni, se alkoi etenkin kuvissa häiritsemään minua itseänikin ja päädyin leikkaamaan sen. Oon ollut tosi tyytyväinen päätökseen, mutta halusin muistuttaa, kuinka paljon nettikiusaaminen voi vaikuttaa ihmisiin.

Lue myös:

Rosa-Maria Ryyti joutui ratsastusonnettomuuteen – paraneminen kestänyt viikkoja: ”Urheus koitui kohtaloksi”

Nyt on kuumaa! Ex-missi Rosa-Maria Ryyti keikistelee tiukkaakin tiukemmissa nahkahousuissa