Vuoden 2015 Miss Suomena tunnetuksi tullut Rosa-Maria Ryyti kertoi hiljattain omalla Instagram-tilillään joutuneensa ikävään ratsastusonnettomuuteen.

Tapaturman seurauksena Ryytin kämmenluu murtui ja nyt hän on joutunut elämään jo useita viikkoja kipeän käden kanssa.

– Mulle kävi pari viikkoa sitten pieni tapaturma ratsastuksen yhteydessä ja jo kotiin palatessa alkoi tuntumaan, että nyt meni kyllä jotain rikki. Oon ratsastanut koko ikäni ja tää on mun elämäni ensimmäinen luunmurtuma, joten mulla on ilmeisesti ollut paljon tuuria matkassa, Ryyti kirjoittaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Ryyti tarkensi tapahtumia myöhemmin myös Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Urheana heppatyttönä nousin takaisin satulaan ensimmäisen pierupukki-ilmalennon jälkeen, mutta tämä urheus koitui tällä kertaa mun kämmenluun kohtaloksi kun seuraavalla kierroksella löin hevosen pukittaessa nyrkin satulaan, hän kirjoitti Stories-osiossaan.

– Nyt viiden viikon mittaisen kipsauksen jälkeen luu ei ollut vieläkään luutunut kunnolla.

Kaiken ikävän keskellä Ryyti iloitsee lääkäristään, joka on kuunnellut naisen toiveita käden kuntoutusprosessiin liittyvissä asioissa.

– Mulla on onneksi ollut ihan huikea lääkäri tän suuren tragedian aikana, joka antoi luvan olla ilman kipsiä sillä ehdolla, etten pariin viikkoon riehu tai kaadu, Ryyti hehkuttaa onnellisena.

Lue myös:

Tältä Sofia Belórf näytti 19-vuotiaana Las Vegasissa: ”Amerikan hunksit änkeytyivät samaan kuvaan”

Koronalle altistunut Mikko Leppilampi haastoi seuraajiaan ajankäyttöön liittyvällä kysymyksellä – Arttu Lindemanilta hämmentävä vastaus!

Esikoistaan odottava Mailis Penttilä avautuu ulkonäöstä: ”Olen saanut terapiasta paljon apua”