Tunnettu hyvinvointivaikuttaja ja fitness-kaunotar Erna Husko avautuu omalla Instagram-tilillään haastavasta tilanteestaan. Husko kävi eilen maanantaina (9.1.) lääkärin vastaanotolla, jossa hän sai kuulla hyvin huolestuttavia uutisia.

Husko on kärsinyt jo pitkään kovista kivuista, jotka ovat rajoittaneet hänen elämäänsä. Nainen on kuitenkin kyennyt tekemään normaaleja asioita, joten hän ei ole osannut ajatella, että kyse voisi olla mistään kovin vakavasta.

Eilisten tutkimusten jälkeen Husko kuitenkin sai tietää, että hänen polvensa on murtunut.

– Tuomioni tänään on sellainen, että vasemmassa polvessani on murtuma. Murtuma! Mitä? Ei ihmekään, että se sattuu, Husko toteaa Instagramin Stories-osioon kuvaamallaan videolla.

Husko kertoo, ettei hän halunnut ottaa keppejä kävelynsä tueksi.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aluksi Husko vaikuttaa suhtautuvan asiaan melko rauhallisesti. Myöhemmin hänen olemuksensa kuitenkin muuttuu dramaattisesti, kun hän vihdoin sisäistää tilanteen vakavuuden.

Husko kuvaakin Stories-osioonsa rehellisesti poskelle vierähtäneitä kyyneleitään. Nainen on myös lisännyt koskettavan kuvan, jossa hän pyyhkii itkuisia kasvojaan.

– Ärsyttää ja turhauttaa niin paljon, Husko lataa kuvansa ohessa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Erna Husko on viime aikoina yhdistetty romanttisessa mielessä tubettaja Jaakko Parkkaliin. Kaksikko viettää sosiaalisen median perusteella runsaasti aikaa yhdessä, ja heidän välillään selkeästi kipinöi.

Hiljattain parivaljakko suuntasi yhteiselle kylpylälomalle Tallinnaan. He ovat myös julkaisseet Parkkalin Youtube-kanavalle videon, jossa he treenaavat yhdessä.

Lue myös:

Erna Husko julkaisi häkellyttävät ennen ja jälkeen -kuvat – kertoo totuuden ”leikellystä” takapuolestaan

Sometähti Erna Husko joutui väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi – poliisi tutkii tilannetta!