Syntisemmän linjan musiikkiuralleen ottanut entinen tangokuningatar Erika Vikman julkaisi Instagramissa näyttävän kuvan, jossa poseraa punaisessa asukokonaisuudessa. Kuva sai jopa junttidiskon kuninkaan Frederikin käymään kuumana.

– Onpa sulla syntiset huulet, Frederik kommentoi kuvaa.

Erika ei jäänyt sanattomaksi, vaan vastasi kollegalleen.

– Täytyyhän syntisten pöydän emännällä olla!

Frederik julkaisi viime syksynä Harva meistä on Frederik -elämäkerran (Otava). Hän muisteli kirjassa Teatteri-ravintolan 20-vuotisjuhlia, johon osallistui kymmenittäin julkisuudesta tuttuja kasvoja.

Frederik päätyi juhlista jatkoille räppäri Sini Sabotagen ja tämän miesystävän luokse Helsingin Hakaniemeen.

– Seurustelua jatkui parisen tuntia, mutta ennen pitkää isäntäpari vetäytyi yöpuulle makuuhuoneeseen. Panin merkille, että Sini jätti makuuhuoneen oven auki kuin tahtoen varjella seuraani jäänyttä kaunotarta mahdollisilta lähentely-yrityksiltä. Huippumallin mitat täyttävä yövieras ei tuntunut pelkäävän minua, Frederik muistelee.

Kaunotar oli vielä tuohon aikaan Dannyn kanssa seurustellut laulaja Erika Vikman, joka pyysi Frederikin illan aikana viereensä nukkumaan. Yösijaksi Erika pumppasi kahdelle hengelle tarkoitetun ilmapatjan.

– Kun patja oli saavuttanut muhkeat muotonsa, kellistyimme sen päälle vierekkäin. Muhkeiksi havaitsin myös seuralaiseni muodot, kun hän kumartui levittämään yllemme peiton. Olin onneni kukkuloilla, enkä ollut uskoa silmiäni, joten suljin ne. Mieleeni vyöryi eroottisia kuvia, aistimuksia ja tunteita.

Hän luuli aamulla, että oli nähnyt vain unta.

– Mutta sitten tunsin toisen kehon lämmön, ja kohottautuessani peiton alta hahmottui kurvikas nainen, jonka rauhallinen hengitys palautti mieleeni yön tapahtumat. Se oli kuin olikin totta, vieressäni makasi suomalainen Milon Venus, upea tangokuningattaremme Erika Vikman, johon en ollut tohtinut yöllä koskea.

Lue myös:

Erika Vikmanin ja Antti Tuiskun UMK-esitys sai murskakritiikin – artistit lataavat takaisin: ”Nyt meni isosti ohi”

Erika Vikman ja Danny harvinaisessa yhteiskuvassa – kohtasivat UMK kulisseissa: ”Tämä on suurenmoinen hetki”