Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 38, päätyi viime viikolla kohuotsikoihin järjestettyään halloween-juhlat ystävänsä Sara Siepin, 29, kanssa. Hallituksen ja THL:n asettamista kokoontumisrajoituksista huolimatta ystäväpiirinsä juhlimaan koonnut kaksikko aiheutti runsaasti pahennusta tempauksellaan.

Juhlaillan jälkeen Espanjaan töihin suunnannut Martina on nyt palannut Suomeen. Halloween-kemujen aiheuttamasta kohusta huolimatta hän on ensitöikseen uusinut juhlatempauksensa järjestämällä 11-vuotiaalle Victoria-tyttärelleen isot yllätysjuhlat.

Martina on jakanut useita videopätkiä ja kuvia juhlista Instagramin tarinaosiossaan, ja hän kertoo kyseessä olleen Victorian ainoa lahjatoive.

Kuvakaappaus Martinan Instagram-tarinasta, @martinaaitolehtiofficial

– Me onnistuttiin niinku niin hyvin, ja nyt on hyvä fiilis, Martina kertoo synttärijuhlien tunnelmasta.

– Tää oli Viken ainut toive, Martina jatkaa, ja toteaa, että pitihän yllätyssynttärit siinä tapauksessa järjestää.

Martinan videoista käy ilmi, että isänsä Esko Eerikäisen kanssa juhlapaikalle saapunut Victoria on silminnähden yllättynyt yllätyssynttäreistään. Sekä Victoria että tämän ystävät näyttävät nauttineen yllätyskemuista täysin siemauksin.

Lue myös:

HS: Martina Aitolehdeltä jäätävä kuitti gold diggereille – ”On noloa esittää rikasta, kun itsellä ei ole euroakaan”

HS: Martina Aitolehti avoimena urastaan laulajana – ”En tunne erityistä ylpeyttä”

Martina Aitolehden ja Sara Siepin halloween-juhlille rajua kritiikkiä: ”Hyvinvoinnilla ratsastetaan, mutta tehdään päinvastaista”