Mallina ja somevaikuttajana tunnetun yhdysvaltalaisen Alexis Sharkeyn traaginen kuolema järkyttää ympäri maailmaa.

26-vuotias Sharkey löydettiin kuolleena viime lauantaina Houstonin länsipuolelta tien varresta. Sharkeyn ruumis oli löydettäessä alaston ja tapaukseen epäillään liittyvän henkirikos. Tarkempaa kuolinsyytä ei toistaiseksi ole kerrottu julkisuuteen.

Nuoren naisen viimeisistä hetkistä tiedetään tähän mennessä se, että hän katosi viime perjantai-iltana kesken kiitospäivän viettoa Houstonissa, Teksasin osavaltiossa. Tämän jälkeen kukaan lähipiiristä ei saanut Sharkeyyn enää yhteyttä, ja hänestä tehtiin katoamisilmoitus.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kuultuaan tyttärensä ruumiin löytymisestä Sharkeyn äiti Stacey Clark Robinault kirjoitti murheellisen ilmoituksen Facebookiin.

– Syvästi särkynein sydämin haluamme kertoa teille, että Lexin ruumis on löytynyt. Emme voi kuvailla kiitoksen määrää kaikesta lähettämästänne rakkaudesta ja kilteistä sanoista meidän perhettä kohtaan. Antakaa meille aikaa surra tätä uskomatonta menetystä. Me jäämme kaipaamaan sinua, rakkaamme, Robinault sanoittaa koskettavassa päivityksessään.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Alexis Sharkey ystävä Tanya Ricardo kuvaili KHOU11-uutissivustolle edesmenneen ystävänsä jäävän muistoihin iloisuudellaan.

– Hän oli aina onnellinen, aina hymy kasvoillaan. Monet ihailivat häntä. Hän vain oli todella, todella positiivinen ihminen. En tiedä, miten kukaan on voinut tehdä hänelle jotain tällaista, Ricardo sanoo.

– Hänet vain heitettiin tien varteen alastomana, kuin roskana. En vain ymmärrä. Tekijä ei pääse tästä pälkähästä. Samme tekijän kyllä selville, hän vakuuttaa.

Asiasta uutisoi Suomessa ensimmäisenä Seiska.

Lue myös:

Erika Vikmanin seksikästä kuvaa kommentoitiin tylysti – laulaja pamautti kipakan vastauksen

Piritta Hagman surullisena ex-puolisonsa Niklas Hagmanin koronatartunnasta – ”Sydämeni särkyy”

Niklas Hagman avautui koronaoireistaan suorassa tv-lähetyksessä: ”Särki, kolotti ja väsytti”