Sunnuntai-illan suorassa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman lähetyksessä kerrottiin, että entinen NHL-tähti Niklas Hagman joutuu jättämään kisan kesken toipuakseen rauhassa hiljattain sairastamastaan koronavirustaudista.

Niklaksen entinen puoliso Piritta Hagman kommentoi ex-miehensä sairastumista omalla Instagram-tilillään.

Hän kertoo Stories-osiossa olevansa surullinen siitä, että ennakkosuosikiksi muodostuneen Niklaksen TTK-taival päättyy. Samalla hän ilmaisee kuitenkin olevansa helpottunut, koska mies on jo paranemaan päin.

– Sydän särkyy, mutta onneksi Niklas on parantumassa. Muulla ei ole väliä. Miten hienon matkan Niklas ja Kia tekivät ja kuinka mielettömän tanssijan Kia Nikestä kaivoi esille. Olitte uskomattomia, Piritta kirjoittaa.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Piritta julkaisi myös Instagram-tilinsä feed-osiossa postauksen, jossa hän avaa tarkemmin tuntemuksistaan.

– Kiitos kaikista ystävällisistä viesteistä, joissa on kyselty lasten ja minun vointia, Piritta aloittaa julkaisunsa.

– Meillä on onneksi kaikki hyvin. Olimme kokoajan oireettomia ja testeissä negatiivisia. Mutta oli erittäin surullista seurata Niklaksen sairastumista ja huolehtia hänen voinnistaan, kun hän oli eristyksessä lähellä, mutta omassa kodissaan. Onneksi on silti nykyteknologia ja lapset saivat viestittää ja soittaa päivittäin.

Piritta kertoo pohtineensa karanteeniaikanaan paljon koronavirusta, ja sen aiheuttamia vaarallisia jälkitauteja.

– Olen itse aiheen kanssa todella herkillä ja huomaan pelkojeni nousevan nopeasti. Menetin yhden rakkaan, ulkoisesti täysin terveen ja vahvan ystäväni keväällä koronan alkaessa ja pelko toisen näin vahvan ja terveen menettämisestä on valtava, Piritta avaa.

– Vahvakin voi sortua ja kukaan ei tiedä mitä riskitekijöitä pinnan alla on, hän muistuttaa.

Niklaksen vetäytyminen TTK-kilpailusta tekee Pirittan kiitolliseksi, sillä hän tietää ex-puolisonsa ajattelevan terveyttään.

– Nyt hän ei enää riskeeraa terveyttään, vaikka TTK kokemus uskomattoman hieno oli ollutkin ja harmi keskeyttämisestä myös valtava. Elämä, terveys ja perhe ovat vain niin paljon tärkeämmät, Piritta päättää kirjoituksensa.

Lue koko postaus alta.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Sokkipäätös! Koronatartunnan saanut Niklas Hagman jättää Tanssii tähtien kanssa -kilpailun: ”Kroppa vaatii nyt lepoa”

Stefan Thermanin ökytalo myynnissä 1,15 miljoonalla eurolla – katso kuvat hulppeasta asunnosta!