Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti ja ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen ilmoittivat hiljattain julkisesti erostaan. Eron jälkeen Pikkarainen on viettänyt paljon aikaa Rambo-koiransa kanssa, joka on Aitolehden Nala-koiran pentu.

Nyt Pikkarainen on julkaissut omalla Instagram-tilillään rehellisen kirjoituksen, jonka somekansa on tulkinnut olevan avointa kuittia Aitolehteä kohtaan. Tekstissään Pikkarainen ylistää Ramboa ja iloitsee etenkin lemmikkinsä lojaaliudesta.

Tekstin yhteyteen Pikkarainen on lisännyt kuvan, jossa hän poseeraa yhdessä Rambon kanssa.

– Tänään huomasin heti ensimmäisestä katseesta, et nyt on viimeistään luottamus Ramboon saavutettu. Ollaan siis virallisesti bestiksiä, Pikkarainen aloittaa postauksensa.

– Tässä voi oikeesti luottaa siihen että ollaan toistemme tukena aina, vaikka ei samaa kieltä fyysisesti puhutakaan. Ei siis mitään pinnallisia puheita tai tekoja. Se ei nimittäin määritä mitään, ostanko joka kerta uuden luun tai lelun, tai varsinkaan mistä ja mihin hintaan. Ei oo paljoo Rambo kysellyt kun oon antanut jotain, et mistä tää on ja paljon maksoi, mies täräyttää.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pikkarainen kokee riittävänsä Rambolle täysin omana itsenään. Näin ei ilmeisesti ollut parisuhteessa Aitolehden kanssa.

– Ajatus on tärkein ja yleensä pelkkä oleminen läsnä riittää. Kyllä, oleminen on myös teko silloin kun se on aitoa, hän alleviivaa.

Some on Pikkaraisen mukaan harhaanjohtava paikka.

– Ja vaikka miten kauniita asioita täälläkin aina lukee ja kuulee, niin valitettavasti ihmisten välillä näissä mennään usein todella raskaasti väärään suuntaan. Siis jopa pienten lasten kohdalla.

– Tämmöisin positiivisin ja hieman analyyttisin ajatuksin mukavaa lauantai-iltaa kaikille toivottaa Rambot.

Pikkaraisen julkaisu on kerännyt runsaasti kommentteja, joissa toivotaan miehelle voimia tulevaan.

– Tsemppiä molemmille Ramboille!! Viisaita sanoja, eräs seuraaja kommentoi.

– Hyvä kirjotus tärkeästä aiheesta. Aitous on usein hukassa nykyisessä somen valtaamassa maailmassa, toinen muotoilee.

– Tulet löytämään vielä aidon onnen sellaisen naisen rinnalle jolle riittää rakkaus ja läsnäolo eikä vaadi lukemattomia lomia ja mökkejä Levillä ja Hangossa, toteaa kolmas.

Lue myös:

Martina Aitolehden jättämä Hannu Pikkarainen löysi lohduttajan: ”Vastasin myöntävästi ja sovittiin treffit tälle viikolle”

Martina Aitolehdestä eronnut Hannu Pikkarainen ei säästele sanoja: ”Voittaako raha ja status sen kaikista suurimman eli rakkauden?”