Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehden rakas ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen täytti 13. lokakuuta 38 vuotta. Hannu julkaisi Instagram-tilillään avoimen kirjoituksen, jossa kertasi kulunutta vuottaan.

– Varmasti moni ymmärtää, että mun edellinen vuosi on ollut osittain yksi elämäni haastavimmista. Välillä tuntunut jopa kohtuuttomalta. On kuitenkin pyrittävä etsimään positiivisia asioita ja onneksi niitä ei ole kovin vaikea löytää, Hannu kirjoittaa.

Hän kiittää kauniisti Martinaa tuesta ja rakkaudesta kuluneen vuoden aikana.

– Varmaankaan ei tule kenellekään yllätyksenä kun sanon, että Martinan saapuminen elämääni on ollut minulle se kaikista suurin ja tärkein asia.

– Olen todella kiitollinen siitä, että meidän tiet kohtasivat alkuvuodesta. Hän on kulkenut rinnallani vaikeinakin hetkinä ja tuonut elämääni niin paljon valoa, iloa ja rakkautta. Kiitos Martina Aitolehti.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Stories-osiossa Hannu julkaisi myös kuvan Martinalta saamastaan kortista.

– Niin kauan kuin kuljet joka paikassa niin kuin juoksisit ensimmäistä kertaa niityn poikki, olet kevyt ja onnellinen, et murehdi ilmettä elämän kasvoilla. Onnea rakas, Martina kirjoittaa kortissa rakkaalleen.

Lue myös:

IL: Martina Aitolehti epävarmana hänen ja Hannu Pikkaraisen suhteen jatkosta – avaa tilannetta: ”Ihmissuhteet ovat todella vaikeita”

Hannu Pikkarainen tukee leikkaukseen joutunutta Martina Aitolehteä – julkaisi tunteikkaan päivityksen: ”Välillä saattaa tulla takapakkia”