Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti on pitkän uransa aikana noussut lukuisia kertoja otsikoihin dramaattisesti heittelehtivän rakkauselämänsä takia.

Viime aikoina iltapäivälehdet ovat spekuloineet Aitolehden ja tämän kumppanin Hannu Pikkaraisen erolla. Toimittaja Susanne Päivärinta tiedustelee Aitolehdeltä suhteen tilasta Iltalehden Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa, mutta suoraa vastausta ei Aitolehti suostu antamaan.

– Sanotaanko näin, että elämä on oikeasti aika paljon helpompaa kun näistä rakkausasioista ei vain yksinkertaisesti puhu julkisuudessa eikä sosiaalisessa mediassa, Aitolehti toteaa ohjelmassa.

– Ihmissuhteet ovat aina todella vaikeita. Kun siihen tulee vielä media mukaan, niin voit vain kuvitella, että se on todella vaikeaa. Suhde ei vain saa kypsyä rauhassa, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Aitolehti kertoo todistaneensa tilanteen elämässään useita kertoja.

– Kyllä minä yksi päivä mietin, että miten voi olla, että minä en edes itse vielä tiedä suhteesta kaikkea, ja lehdet jo tietävät minua paremmin, nainen naurahtaa.

Päivärinta yrittää kaivaa Aitolehdeltä tiedon siitä, onko hän edelleen yhdessä Pikkaraisen kanssa vai ei.

– Niin… en minä kommentoi, että olemmeko me yhdessä vai olemmeko me eronneet. Hän on minun elämässäni. Ei se mikään salaisuus ole, Aitolehti tiivistää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Iltalehti

Lue myös:

IL: Martina Aitolehti myöntää vaikean erotilanteen – puhuu suunsa puhtaaksi Sofia Belórfista: ”Hän oli piste ii:n päälle”

Martina Aitolehti poseeraa pelkkä body yllään – seuraajat hieraisivat silmiään: ”Kaikkeni olen taas antanut”