Vuoden 2001 Miss Suomi Heidi Sohlberg julkaisi Instagram-tilillään iloisen yhteiskuvan tyttärensä Josefinan kanssa. Teini-ikäinen tytär täytti 15 vuotta ja Heidi onnitteli häntä hänen merkkipäivänsä johdosta.

– Tuntuu hurjalta, miten aika rientää… mut ihanaa nähä, kuinka upea nuori nainen sinusta on kasvanut. Kuva valehtelee, et oo vielä mua pidempi, Heidi kirjoittaa.

Sohlberg kiittää tytärtään heidän välisestään äiti-tytär-suhteestaan sekä syvästä ystävyyssuhteesta.

– Näihin vuosiin on mahtunut paljon kaikenlaista, mutta olen kiitollinen siitä, että meillä on myös äiti-tytär-suhteen lisäksi syvä ystävyyssuhde. Ja toivon, että sellaisena se myös säilyy, voit aina luottaa muhun kuin vuoreen, ja ei oo asiaa, mistä äidille ei vois puhua. ”Hei älä koskaan ikinä muutu, pysy aina tuollaisena kuin nyt oot” Heidi kirjoittaa ja siteeraa Egotripin kappaletta.

Heidillä on kaksi teini-ikäistä tytärtä yhdessä ex-miehensä Niklas Sohlbergin kanssa. Pitkään yhdessä ollut pariskunta erosi vuonna 2018. Nykyään Heidi on kihloissa ja suunnittelee häitä Jarkka Pikkaraisen kanssa.

Lue myös:

Heidi Sohlberg lopetti syöpälääkkeet ja osti talon yhdessä elämänsä miehen kanssa – ylistää kulunutta vuotta: ”Pissat housussa naurettiin”

Syövän selättänyt Heidi Sohlberg sairastui koronaan: ”Pääkipu oli ihan järkyttävä”