Juontaja ja näyttelijä Heikki Paasonen, 37, paljasti vuodenvaihteessa odottavansa lasta Miss Helsinki -kilpailusta vuonna 2010 julkisuuteen nousseen Marita Alatalon kanssa. Vauvan laskettu aika on kesäkuussa.

Nyt Paasonen julkaisi Instagram-tilillään yhdeksännen luokan koulukuvansa ja pohtii samalla isyyttä ja vanhemmuuden haasteita. Tulevat vanhemmat ovat menossa ultraan, jossa pienokaisen sukupuoli selviää ja Paasonen arvelee tulokkaan olevan tyttö.

– Ajattelen jotenkin tyttöjen olevan hieman helpompia lapsena ja pelkään vähän, että poika tulisi liikaa isäänsä. Varsinkin, kun oma teiniaika kesti jonnekin 30v korville, Paasonen kirjoittaa.

Hän pohtii myös, että tyttären kanssa saa tietysti olla eri tavalla huolissaan.

– Olenkin ajatellut laittaa lastenhuoneen oveen ulkoapäin lukittavan lukon, joka aukeaa sitten 40-vuotislahjaksi ja hän saa lähteä ekalle risteilylle ”yhen Sköden” kaa, jolla on just tommonen samanlainen tukka kuin tuossa kuvassa ja sama katse, josta oikein tietää että on pahat mielessä, saatanan nulikka!

Toisaalta Paasonen pohtii, että olisiko tämä Sködekin sitten nelikymppinen vai alkaisiko hänen 40-vuotias tyttärensä kenties seurustelemaan teinin kanssa elettyään umpiossa ja tunne-elämältään kehittymättömänä lukitussa huoneessaan.

– Kumman sitä nyt sitten haluaisi: 40-vuotiaan naislapsen vai tommosen röökinhajuisen vetyperoksitalirauhasen? Hirvee tilanne. No joo, ehkä mennään sinne ultraan ensin, Paasonen päättää pohdintansa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Heikki Paasosen iloinen yllätys: Saa lapsen Miss Helsinki -kilpailusta tutun kaunottaren kanssa!

Heikki Paasonen paljasti seuraajilleen hyytävän harrastuksensa – ”Ilme kertoo kaiken”