Juontaja Heikki Paasonen myöntää Instagram-tililleen kirjoittamassa päivityksessä eläneensä hyvin hektistä arkea viimeiset pari vuotta. Hän on luotsannut isoja televisio-ohjelmia, kuten The Voice of FinlandiaMysteerilaulajat ja Suorinta reittiä.

– Pari vuotta säätöä, kääntöä ja vääntöä. Remppaa, rakentamista ja pitkiä haastavia työprojekteja.Nyt ne on kaikki maalissa. Menee hetki tajutessa, Heikki kirjoittaa Instagram-tililleen.

Nyt hän aikoo antaa enemmän aikaa perheelleen. Samalla hän paljastaa menevänsä syksyllä naimisiin kihlattunsa, ex-missi Marita Alatalon kanssa.

– Kevään opettelen taas kuuntelemaan, mitä rakkaat ihmiset mulle puhuu, ja lakkaan tuijottamasta heidän lävitseen ajatukset jossain muualla. Kesällä vähän chillataan ja syksyllä vien alttarille yhen törkeen kuuman kissan, hän jatkaa.

Heikin ja Maritan suhde alkoi aikoinaan kohun saattelemana. Muun muassa Seiska-lehti uutisoi kesällä 2020 Paasosen ryhtyneen Alatalon kanssa salasuhteeseen ollessaan vielä yhdessä ex-kumppaninsa, malli Anniina Puonnin kanssa. Tuolloin myös Alatalo oli tahollaan varattu, sillä hän oli naimisissa jääkiekkoilija Tomi Karhusen kanssa. Kuvio tuli Seiskan tietojen mukaan täytenä yllätyksenä sekä Anninalle että Tomille.

Maaliskuussa Anna-lehden haastattelussa Paasonen puhuu avoimesti hänen ja Alatalon rakkaudesta. 

Vain puoli vuotta suhteen alkamisen jälkeen Alatalo huomasi olevansa raskaana. Nyt pariskunta elää onnellista pikkulapsiarkea yhteisessä kodissaan.

Vaikka ulkopuolisten silmin Heikki ja Marita vaikuttivat etenevän nopeasti, kesti suhteen kehittyminen nykyiseen muotoonsa kuitenkin vuosia.

– Se oli pitkään vähän sellaista kissa-hiiri-leikkiä, jompikumpi oli aina tahollaan parisuhteessa. Mutta kun aloimme olla yhdessä, kaikki oli heti luontevaa, Heikki kuvailee Anna-lehdelle. 

Heikin mielestä asiat hänen elämässään ovat tapahtuneet juuri oikeassa aikataulussa. Hän uskoo, ettei olisi ollut valmis isäksi yhtään aiemmin kuin nelikymppisenä. 

– Minun piti saada juosta pitkään baareissa ja mennä muutenkin just niin vapaasti kuin halusin. Jos tarjottiin kuukauden työkeikkaa ulkomailla, kysyin vain, että koska lähdetään, mies toteaa.

Lue myös:

Heikki Paasosen äiti möläytti poikansa varjellun salaisuuden – nyt koko Suomi tietää asiasta!

Heikki Paasoselta sydäntä raastava ulostulo – pelkää perheensä puolesta: ”Kaikki tämä voidaan ottaa minulta pois”