Henna Kalinainen avautui hyvin intiimistä aiheesta – ilman sensuuria!

Henna Kalinainen avautui blogissaan harvinaisen intiimistä aiheesta. Kirjoituksen otsikko on ”Miltä sinun vaginasi näyttää?
Henna on ihmetellyt viime aikoina käytyjä keskusteluja naisen vaginan ulkonäöstä ja joudenkin naisten tarpeesta muokata vaginansa ulkonäköä. Henna ei ymmärrä vaginan kauneusleikkauksia ja kertoo mielipiteensä asiaan suorasukaiseen tyyliinsä, mitään sensuroimatta.
”Nythän on ollut puheenaiheena eri medioissa, että pimperoita halutaan tuunata eli on olemassa nyt sitten kauneusleikkauksiakin sitä varten, että voi vähän muotoilla häpyhuulia ja ties mitä. Siis vaginan pienennyksen jotenkin vielä ymmärrän. Jos mun römpsä alkais römpöttää vanhemmiten tai monen lapsen jälkeen ja mieheni (jos sellainen olisi) huomauttais siitä niin eikun kiristämään vaan! Mutta että sen pitää vielä näyttää joltain erityisesti. Paksut häpyhuulet, lättäpillu, ritsapillu, mitä näitä nyt on? Okei noista olen kuullut, mutta en sentään että niistä käytäisiin keskustelua tai että miehet olis jotenkin tyytymättömämpiä seksiin pimpin ulkomuodon takia!”
Henna asettaa vaginan kauneusleikkaukset samaan kategoriaan eläinten kauneusleikkausten kanssa, joita ei myöskään hyväksy.
”Tämä postaukseni johtaa nyt juurensa uutisesta, jossa kerrottiin että nyt vaginoille järjestetään kauneuskilpailu, jotta voidaan luoda miehiä eniten tyydyttävä seksilelu. Siis anteeksi mitä mä just luin? Lähinnä ehkä yhtä pöyristyttävää on eläinten kauneusleikkaukset mistä taannoin luin ja esim. koirille voisi muotoilla pienempää päätä, korvia tms. Uskomatonta! Eläin tapauksessa tosin on vastuu ihmisellä joka tekee asiasta vielä sairaampaa kun pelleillään viattoman kustannuksella. Periaatteessa mulle on ihan sama vaikka kuka haluaisi muuttaa tussunsa pääkallon muotoiseksi. Toki tähänkin pätee vanha sanonta ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa. Business on businesta. Näköjään kaikesta voi keksiä keinon tehdä rahaa!”
Lopuksi Henna heittää pallon lukijoille ja tekee vielä hyvin intiimin paljastuksen.
”Mitäs työ miehet tuumatte tästä asiasta? Tai naisetkin toki. Hävettää se tussun ulkonäkö jotenkin vai? En ala ainakaan itse ottamaan henk.koht tästä asiasta ainakaan paineita!
PISTE!
T. Ulkonevat häpyhuulet”
Koko kirjoitus Henna Kalinaisen blogissa.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.