Lukuisista tosi-tv-ohjelmista tuttu Henna Kalinainen asuu tällä hetkellä Kambodzassa. Hennan oli tarkoitus viettää koko kevättalvi rakkaansa Juhan kanssa Thaimaassa, välillä naapurimaissa vieraillen, mutta pariskunta innostui Kambodzaan niin, että päättivät jäädä asumaan kokonaiseksi kuukaudeksi paratiisimaiseen rantabungalowiinsa.
– Täällä on tosi kiva ruokaravintola, ranta kymmenen askeleen päässä ja kiva baari sekä uima-allas, Henna kuvailee olojaan Kambodzassa.

Pariskunta vierailee välillä myös lähialueilla, kuten eräällä upealla autiosaarella. Hennan mukaan Juha vitsaili autiosaarelle mentäessä lapsenteosta, mutta Henna ei aivan vielä ole menossa parisuhteessa niin pitkälle, vaikka sanookin, että suhde voi tällä hetkellä hyvin ja on matkalla vain vahvistunut.
Henna kuitenkin paljastaa, että oman temperamenttinsa ansiosta pariskunta oli matkalla ”vahingossa” hajottanut osittain hotellihuoneen riidan aikana. Asiasta selvittiin 100 dollarin korvauksilla ja riidan sopimisella.
Nyt onnellinen pari nauttii auringosta ja Henna julkaisi erittäin rohkean kuvan rusketusraidoistaan. Kuva on otettu takaapäin ja vaikka rusketusraidat ovat selkeästi on näkyvissä, huomion kuvassa varastavat Hennan paljaat pakarat. Kuvan yhteydessä Henna myös paljastaa ottaneensa aurinkoa ”aika paljon ilman yläosaa”.
Katso peppukuva ja koko kirjoitus Henna Kalinaisen blogista!