Henna Peltonen järkyttyi fitness-kisoissa – törkeä sabotaasi!

henna-peltonen-kisakunto
Pari viikkoa sitten WABBA:n bikini fitneksen maailmanmestaruuskilpailuissa Italiassa viidenneksi sijoittunut Henna Peltonen paljastaa blogissaan joutuneensa edellisissä Albaniassa järjestetyissä kisoissa räikeän sabotaasin kohteeksi.
Henna myöntää, että keinotekoisen rusketuksen aikaansaavat kisavärit ovat fitness-kilpailujen kauhistus myös kilpailijoiden mielestä. Voimakas rusketus on kuitenkin kilpailijoille tarpeellinen, koska sen avulla lihakset erottuvat paremmin kirkkaasti valaistulla kisalavalla.
Nykyään kilpailuissa käytetään myös poispestäviä kisavärejä, mikä antaa joillekin liian kilpailuhenkisille henkilöille mahdollisuuden sabotaasiin. Näin kävi myös Hennalle.

– [Kisavärit] levitetään ennen lavalle menoa ja pestään kisan jälkeen pois, mikä on se kaikista helpoin vaihtoehto. Edellisellä kisamatkallani Albaniassa sattui kuitenkin tapaus, jonka vuoksi päädyin tälläkin kertaa tuttuun ja turvalliseen ProTaniin. Kisalavan takahuoneessa minulta tultiin kysymään missä sarjassa minä kisaan. Vastasin että alle 165cm. Meni noin minuutti kun käsilleni ja vatsalleni tultiin heittämään pieni mukillinen vettä!
Räikeä sabotaasi olisi voinut tuhota Hennan kisan. Yritys kuitenkin epäonnistui, koska Henna oli onnekseen käyttänyt kisaväritykseen ainetta, joka poistuu vain kulumalla.
– En osannut tilanteessa jäädä kuin ihmettelemään mitä juuri äsken oli tapahtunut!? Jos olisin käyttänyt poispestävää kisaväriä, värini olisi ollut pilalla, mikä olisi vaikuttanut ratkaisevasti pisteisiini, mutta ProTan jota minulla oli, käytännössä vain kuluu pois, eikä mennyt miksikään. Tapahtuneesta parin minuutin kuluttua pitikin mennä jo lavalle. Sabotointiyritys ei siis onnistunut, Henna kertoo.
Oikeanlaisen tuotteen käyttäminen kannatti, sillä Henna voitti kyseisissä bikini fitness MM-kisoissa hopeaa. Alla olevassa kuvassa Henna esittelee kisaväriään rohkeasti toplessina.
henna-peltonen-pro-tan
Lue koko kirjoitus Henna Peltosen kotisivuilta.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...