Henna Peltonen kisadieetistä: Menen täysin sekaisin!

Henna Peltonen aloittaa pääsiäisenä valmistautumisen kohti kisakuntoa. Kisadieetti on suuri haaste, sillä Hennan mukaan monien fitness-harrastajien yritykset siirtyä kisaamaan kaatuvat jo kisadieettivaiheeseen.
– Se vaatii itseltäkin hyvin paljon tahtoa ja päättäväisyyttä. Motivaatiota pitää olla ja toiset päivät ovat parempia kuin toiset. Mutta kisapäivänä se kaikki onkin sitten aina sen arvoista, Henna kirjoittaa blogissaan.
Kisadieetti vaikuttaa Hennan elämään kokonaisvaltaisesti.
– Sosiaaliset suhteet kärsii kun aikaa ja energiaa ei vain ole. Ohjelmaan lisätään aerobista ja ruokaa aletaan vähentämään. Vettä juodaan vähintään 4-6 litraa, joten kaikki leffassakäynnit ym. jää automaattisesti kisoihin asti pois. Siitä vaan ei nauti kun jo alkuteksteissä on kupla otsassa. Kisadieetillä en myöskään viihdy ostoksilla, ihmishälinä alkaa jossain vaiheessa dieettiä ahdistamaan. Monet kissanristiäiset jää myös väliin. Ei siitä vaan nauti kun muut herkuttelee ja juhlii ja itse koitat vaivihkaa syödä omat kanat ja riisit purkista. Kaikki on vapaaehtoista ja teen tätä omasta tahdostani, mutta on selvä, että matka vaatii uhrauksiakin. Itse en näe sitä huonona asiana.
Kisadieetin loppuvaiheessa Henna tietää kokemuksesta menevänsä täysin sekaisin, kun aivot alkavat tehdä kepposia. Kaunotar muuttuu varsinaiseksi hajamieliseksi professoriksi.
– Edellisillä kisadieetillä olen löytänyt mitä ihmeellisempiä asioita ja esineitä jääkaapista; puhelimista hammastahnoihin ja tekstiileihin. On täysin normaalia, että tavarat löytyy mitä ihmeellisemmistä paikoista. Oikeastaan tavarat dieetillä löytyy useammin kaikkialta muualta kuin omalta paikaltaan.
Jopa suihkussa käyminen alkaa muuttua hankalammaksi.
– Hiuksia pestessä saattaa ihmetellä shampoon koostumusta kunnes kerta toisensa jälkeen huomaa pesevänsä hiukset saippualla!
Autonkaan kanssa ei vältytä kommelluksilta.
– Auton tankkaaminen on aina yhtä jännittävää dieetin loppuvaiheessa. Bensakorkki jää yleensä aina auki tai olen muka tankannut, mutta en kohta enää muista etten tankannutkaan. Siinä sitten ajan edestakaisin ympäri huoltoasemaa. Kerran olin unohtanut asettaa auton P-tilaan kun menin maksamaan ostokseni kassalle. Palatessani auto oli lipunut minua vastaan huoltoaseman oven eteen!
– Kerran olin lähdössä keikalle Helsinkiin 90’s festareille esiintymään, kun unohdin jo Tampereella tienristeyksessä mihin olinkaan menossa! En kertakaikkiaan muistanut ja mietin mihin suuntaan piti lähteä?! Ajettuani jonkun matkaa piti pysähtyä kalenterista selvittämään mikä päivä oli ja mihin olin menossa!
Hennalla on ollut kisadieetin loppuvaiheessa vaikeuksia selvitä jopa kaupassa käymisestä.
– Kauppareissut muuttuu jossain kohtaa painajaiseksi, kun pitää koittaa muistaa monta asiaa ja se ihmishälinä ja meteli alkaa todella häiritä keskittymistä. Minulle on käynyt monesti niin, että olen vain tuijottanut hyllyjä ja lopulta tunnin tuijottelun jälkeen lähtenyt kaupasta ilman ostoksia. Ollut pakko mennä kotiin tekemään kauppalappu!
Henna on myös syönyt unissaan lastensa suklaapatukoita ja unohtanut työpalavereissa kesken lauseen, mistä oli puhumassa. Henna aloittaa kaikesta huolimatta uuden kauden innolla.
– Tavoitteet on nyt korkealla, sähläkausi siis alkakoon! Kiitos ja anteeksi jo etukäteen.
Lue koko kirjoitus Henna Peltosen kotisivuilta.
 


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Kommentit
Lataa...