Henna Peltosen piina: "Sitä ei ole missään niin voimaton kun oman lapsensa tuskissa"

Henna Peltonen on kiireinen yksityisyrittäjä, malli ja fitnes-urheilija, joka sovittelee päivittäin aikatauluja työn ja perheen välillä. Joskus kuitenkin tapahtuu jotain, joka menee kaiken muun edelle; lapsen terveys.
Hennan ja hänen ex-miehensä Tauski Peltosen yhteinen lapsi Jake täyttää parin viikon päästä 4 vuotta ja Henna kirjoittaa blogissaan, että ”arki ei aina ole pelkkää huvipuistoa ja vaaleanpunaista hattaraa”.

– Kesä on ollut pojalleni Jakelle hieman rankka, sillä hänellä on ollut toistuvia hengitysvaikeuksia ja häntä on pitänyt välillä kiirehtiä sairaalaan jopa keskellä yötä saamaan lisähappea, Henna kertoo.
Henna ihmettelee lääkäreiltä saamaansa kohtelua Jaken hengitysongelmien suhteen.
– Syytä hänen hengitysvaikeuksiinsa ei ole suostuttu selvittää, vaikka sitä olen vaatimalla vaatinut useilta eri lääkäreiltä. On vain todettu, että tällaista sattuu ettei lapsi saa henkeä, täysin normaalia!
Henna epäilee astmaa, koska hänellä itsellään on lapsena ollut paha astma, ja myös Jaken sisärukset ovat kärsineet astmasta. Viikonloppuna Henna joutui viemään Jaken jälleen lääkäriin, josta hänet lopulta lähetettiin Taysiin, eli Tampereen yliopistolliseen sairaalaan lääkitettäväksi.
– Mutta kun lääkkeet eivät tepsineet, meidän piti jäädä Taysiin. Nyt onneksi vihdoin asia otettiin vakavasti ja Jake saa nyt vihdoin kaikki tarvittavat lisätutkimukset ja sitä kautta oikeat hoidot.
– Niin suuri helpotus, sillä sitä ei ole missään niin voimaton kun oman lapsensa tuskissa.
Henna kiittää vielä erikseen tahoja, joilta apua lopulta saatiin.
– Kiitos Koskiklinikan osaava lääkäri sekä Taysin koko ihan mahtava henkilökunta!!
Lue koko kirjoitus Henna Peltosen blogista!
Kuva: Henna Peltosen kotisivut


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.

Jä vastaus

Your email address will not be published.