Herra Ylppö erosi ja joutui suljetulle osastolle – kertoo tv:ssä rehellisesti miten nousi syvistä vesistä

Tulevana perjantaina vietetään Vain elämää -ohjelmassa Herra Ylpön päivää. Laulaja kertoo ohjelmassa poikkeuksellisen koskettavasti parin vuoden takaisesta avioerostaan.

– Koin avioeron raskaasti. Olen muutenkin sellainen, että koen tunteet aika voimakkaasti. Minulla meni ihan yli se avioero. Sillä lailla, että päädyin tyyliin suljetulle osastolle vähäksi aikaa ja sekin on ihan ok, Ylppö kertoo rehellisesti insertissä.

Hiljentyneen pöydän ääressä Jannika B tiedustelee mikä sai Ylpön tajuamaan, että syviin vesiin ajautunut laulaja kuitenkin selviää.

– Sehän kesti ihan hirveän kauan. Siinä meni monta vuotta, vähän yli kaksi vuotta. Ne oli sellaisia ihan pieniä juttuja mitä tuli. Ystävät jotka ottaa kopin siitä, että nyt toi jätkä ei enää jaksa.

– Me ei voida pelastaa maailmaa, ei sillä pop-laululla, mutta me voidaan pitää pienemmistämme huolta. Me voidaan katsoa, että se lähipiiri on okei. Se tyyppi joka on siinä vierellä, että jos sillä on huono fiilis niin otetaan siitä kiinni. Me kaikki pystytään tekemään se. Se riittää.

– Hienosti sanottu, Jannika toteaa ja kaikki pöydän ympärillä istuvat artistit taputtavat Ylpön sanoille.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Laulaja erosi ex-puolisostaan keväällä 2018. Parilla on kaksi kouluikäistä lasta. Ylppö kertoi aiemmin Metropolille antamassaan haastattelussa olevansa nykyään uudessa suhteessa ja onnellinen.

Herra Ylppö oikealta nimeltään Frank Mäntymäki on yhtyeiden Maj Karma ja Herra Ylppö & Ihmiset laulaja, sanoittaja ja keulahahmo. Hän on kuvittanut omien sekä muiden yhtyeiden levyjen kansia. Lisäksi hän on ohjannut ja kuvannut musiikkivideoita oman Herra Ylppö & Ihmiset -yhtyeen ohella muun muassa CMX:lle, Haloo Helsingille ja Pariisin Keväälle.

Lue myös:

Vain elämää -tähti Herra Ylppö rakastui: ”Enää ei tarvitse pörrätä helvetin Tinderissä” – katso video!

YleX: Herra Ylppö pilaili Vain elämää -kuvauksissa vammaisten kustannuksella – pyytää nyt anteeksi!


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.