Entinen huipputason jalkapalloilija Mikael Forssell ja hänen vaimonsa Metti Forssell saivat viime viikolla kolmannen yhteisen lapsensa. Molemmat pariskunnan osapuolet kertoivat ilouutisesta omilla sosiaalisen median tileillään.

– Hän on täällä. Hän on täydellinen ja ihmeellisen ihana. Elämälle kiitos, Metti kirjoitti Instagramissa 2. elokuuta.

Torstai 11. elokuuta oli Metille poikkeuksellisen tunteikas päivä. Hän kertoi omalla Instagram-tilillään joutuneensa jopa peittelemään itkuaan julkisella paikalla.

Syynä Metin tunteenpurkaukseen oli hänen lastensa syksyn ensimmäinen koulupäivä. Metin ja Mikaelin vuonna 2014 syntynyt Lilia-tytär aloitti torstaina peruskoulun toisen luokan ja vuonna 2016 syntynyt Lucas meni eskariin.

Tämä jos mikä sai äidin kyyneliin.

– Vaunulenkillä mun piti vähän keräillä itseäni, kun itkin tietysti taas silmät päästäni koulun pihalla, Metti kirjoittaa Stories-julkaisunsa yhteydessä.

Metti on lisännyt tekstinsä oheen kuvan Mikaelista työntämässä lastenrattaita keskellä Helsingin keskustaa. Pariskunta on ilmeisesti juuri käynyt viemässä lapsensa kouluun.

– Oli kiva seistä siellä pilvisenä päivänä isot mustat aurinkolasit päässä, Metti toteaa viitaten itkunsa peittely-yritykseen.

Myöhemmin samana päivänä Metti julkaisi Feed-osioonsa kuvan pienestä vauvastaan. Julkaisun viereen Metti on lisännyt tekstin, jossa hän iloitsee siitä, että saa hetken hengähtää hektisten viikkojen jälkeen.

– Ottaen rennosti, Metti muotoilee englanniksi vapaasti suomennettuna.

– Loma loppui ja vietiin beben kanssa tänään isosisarukset kouluun ja eskariin. Nyt vähän lepoo, kun kotona taas vähän rauhallisempi meininki, hän jatkaa suomeksi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Metti ja Mikael Forssell viettivät hiljattain kahdeksatta hääpäiväänsä. Pariskunta avioitui Johanneksen kirkossa 9.8.2014.

Alla näet parin vuosien takaiset herkät hääkuvat, jotka napattiin aikoinaan vastavihityistä Forsselleista.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Metti ja Mikael Forssellin vauva syntyi – ”Hän on täällä”

Metti Forssellin perheen suuri suru: ”Meillä on niin paljon ihania muistoja yhdessä”