Hollywood-tähti Bam Margeran ja Andy McCoyn raju välirikko – ”Andy pisti puukon Bamin kurkulle ja käski tämän painua v***uun”

Muun muassa Jackass-menestyssarjassa esiintynyt Hollywood-tähti Bam Margera tuli Suomeen tekemään Andy McCoysta Earth Rocker -nimistä dokumenttia vuonna 2016, mutta projekti meni pahasti pieleen.

Paparazzikuvaaja Panu Hörkkö muistelee tapahtumia julkaisemalla Instagram-tilillään ottamiaan kuvia edelleen päihdeongelmien kanssa kamppailevan Margeran taannoiselta Suomen-vierailulta.

Hörkkö sai otettua kuvat havahduttuaan kotinsa ulkopuolelta kantautuneeseen meteliin.

– Olin jo melkein nukahtanut, kun ulkoa alkoi kuulua hirveää karjuntaa ja näyteikkunoiden hakkaamista. Tilanteeseen toi lisädramatiikkaa naishenkilön hysteerinen itku ja epätoivon huudot. Menin väsyneenä ikkunaan katsomaan, että mitä helvettiä, niin en voinut uskoa silmiäni: Bam Margera se siellä takoi läheisen kultakaupan näyteikkunaa ja huusi kuin hyeena tappavansa Nicole-vaimonsa. Nicole puolestaan itki kadun toisella puolella puristaen pientä koiranpentua rintaansa vasten. Neidin toinen silmä oli musta ja pahasti turvoksissa, Hörkkö kertaa tapahtumia.

Hörkön mukaan poliisit veivät Margeran putkaan, josta herättyään mies yritti jatkaa dokumentin tekoa. Sekoilu kuitenkin jatkui ja Andy McCoyn mitta täyttyi.

– Andy pisti puukon Bamin kurkulle ja käski tämän painua v***uun. Dokkaria ei tämän jälkeen enää filmattu, eikä Bamia ole sen koommin Suomessa näkynyt.

Alla kuvia poliisin pidättämästä Margerasta ja Nicole-vaimosta (lisää kuvia saa näkyviin painamalla oikeassa reunassa olevaa nuolta).

View this post on Instagram

Hollywood-tähti Bam Margera on taas otsikoissa, kun mies kamppailee alkoholiongelmansa kanssa rapakon takana. Kerronpa miehestä huvittavan tarinan ammattini näkövinkkelistä. Bam tuli kesällä 2016 filmaamaan Andy McCoysta Earth Rocker -dokumenttia Helsinkiin. Kyseinen dokkari ei ikinä valmistunut, eikä varmaan koskaan valmistukaan. Todellisuudessa Bamin reissu oli pelkkää sekoilua, joten sanomattakin oli selvää, että meidän aviisissa aihe herätti kiinnostusta. Bamista tuli heti toimitukseen lukuisia vinkkejä. Miestä bongattiin ympäri Suomea, mutta mulla oli vaikeuksia löytää häntä. Etsin miestä kolme vuorokautta, mutta olin koko ajan askeleen jäljessä. Menin johonkin, niin Bam oli juuri lähtenyt sieltä jne. Päätin siis luovuttaa. Menin turhautuneena himaan ja painelin myöhään yöllä goisimaan. Olin jo melkein nukahtanut, kun ulkoa alkoi kuulua hirveää karjuntaa ja näyteikkunoiden hakkaamista. Tilanteeseen toi lisädramatiikkaa naishenkilön hysteerinen itku ja epätoivon huudot. Menin väsyneenä ikkunaan katsomaan, että mitä helvettiä, niin en voinut uskoa silmiäni: Bam Margera se siellä takoi läheisen kultakaupan näyteikkunaa ja huusi kuin hyeena tappavansa Nicole-vaimonsa. Nicole puolestaan itki kadun toisella puolella puristaen pientä koiranpentua rintaansa vasten. Neidin toinen silmä oli musta ja pahasti turvoksissa. Vedin Reinot jalkaan ja juoksin autoon. Poliisit saapuivat tapahtumapaikalle samaan aikaan kanssani. Bam kiidätettiin Töölön kisahallin putkaan yöunille. Sain hyvät kuvat, jotka julkaistiin Seiskan lisäksi maailmanlaajuisesti. Aamulla putkasta päästyään Bam meni Andy McCoyn luokse jatkamaan sekoilua. Andy kertoo uudessa kirjassaan, että hänellä tuli tuolloin mitta täyteen Jackass-tähteä. Andy pisti puukon Bamin kurkulle ja käski tämän painua v***uun. Dokkaria ei tämän jälkeen enää filmattu, eikä Bamia ole sen koommin Suomessa näkynyt. Sen pituinen se. Hopefully you will manage stop using alcohol, @bam__margera #seiska #andymccoy #seiskanpaparazzi #helsinki #bammargera #jackass #alcohol

A post shared by Seiskan paparazzi Panu Hörkkö (@panuhorkko) on

Ylin kuva: Wikimedia Commons


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.