Alkuvuoden aikana on uutisoitu, että muun muassa Cheekin ja Junon salarakkaina kohujulkisuuteen noussut missikaunotar Cheyenne Järvinen ja Hottikset-tosi-tv-sarjassa esiintynyt Jaakko Parikka ovat parisuhteessa.
Seiska-lehti kertoi pariskunnan harrastaneen seksiä lentokoneen vessassa. Myöhemmin Cheyenne paljasti Seiskassa, että he ovat eronneet.
Sen jälkeen Jaakko kertoi oman versionsa suhteesta Facebook-päivityksessään. Miehen mukaan koko seksisuhde oli keksitty asia, jonka avulla rahastettiin. Jaakko kertoi heidän olleen sattumalta vierekkäisillä paikoilla lentokoneessa.

– Yhtäkkiä kesken pelin Cheyenne kysyi minulta hieman nolona erikoisen kysymyksen: voidaanko ottaa kuvat kun mennään lentokoneen vessaan ja myydä seiskalle että me pantiin siellä? Kävimme vessassa yhdessä, olimme sielä noin 15 sekuntia, jonka jälkeen tulimme pois sieltä. Vaatteet pysyivät päällä eikä yhdyntää tai muutakaan sukupuolisiveellisyyttä loukkaavaa tapahtunut, Jaakko kirjoitti Facebookissa.
Jaakko kirjoitti oman Facebook-avautumisensa sen jälkeen, kun Cheyenne oli perustellut suhteen päättyneen, koska miehen varustus ei tyydyttänyt.
– Koko homma on siis alusta asti ollut ihan pelkkää huuhaata. Ei ole ollut lentokoneseksiä, hän ei ole nähnyt kaluani, ei ole ollut suhdetta eikä eroa enkä saanut kaiken kukkuraksi rahakaan. Suomessa laitettiin muutama seksuaalisävytteinen viesti mutta siihen se sitten jäikin. Lähdin mukaan johonkin mistä ajattelin saavani huvittavan ja erikoisen luvun elämääni ja sen kyllä sainkin. Cheyenne on näyttävä ja kaunis nainen kieltämättä mutta ei ihan minuun vaimomatskuna vetoa vaikka ulkonäkö paljon antaakin anteeksi, Jaakko perusteli kirjoituksessaan.