Suomen suosituimpiin pop-artisteihin lukeutuva Antti Tuisku on uransa aikana puhunut useaan otteeseen avoimesti kohtaamistaan vaikeuksista. Hän on etenkin monelle nuorelle fanilleen suuri esikuva, joka on osoittanut sen, että esimerkiksi koulukiusaamistaustan tai väkivaltaisen parisuhteenkin jälkeen on mahdollista nousta ja saavuttaa elämässä mitä vain.

Nyt Tuisku avaa rehellisesti omaan menestykseensä liittyviä ajatuksiaan ja tuntemuksiaan Helsingin Sanomien laajassa haastattelussa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

36-vuotias Tuisku kertoo, kuinka hän raskaiden kokemustensa jälkeen päätti parikymppisenä raivata tiensä vaikeuksista voittoon ja näyttää muille ihmisille, mihin hän elämässään pystyi. Mies luuli tämän tuovan onnea, mutta näin ei lopulta käynytkään.

– Se, että motiivisi on näyttää jollekin toiselle mihin kykenet, on aika pieni laastari, Tuisku toteaa Helsingin Sanomille.

– Kun olet kammennut itsesi ylös, tunnet olosi ihan yhtä tyhjäksi, hän lisää.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tuisku myöntää käyttäneensä vielä muutamia vuosia sitten paljon aikaa ja energiaa siihen, että treenasi itsestään paremman näköistä ja verkostoitui toisten menestyneiden ihmisten kanssa erilaisissa viihdealan tapahtumissa.

Jossain vaiheessa artisti kuitenkin ymmärsi, ettei siinä ollut mitään järkeä.

– Jälkeenpäin olen miettinyt, että onko tämä vittu ihan oikeasti tämä elämä tämmöistä. Että kuka miettii 90-vuotiaana kuolinvuoteella, että onneksi rääkkäsin itseäni ja treenasin vain siksi, että sain myytyä somessa yhteistyökumppaneille mahdollisimman paljon näkyvyyttä ja sain mahdollisimman paljon rahaa ja seuraajia, Tuisku summaa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lähde: Helsingin Sanomat

Lue myös:

Antti Tuisku palasi juurilleen – ”Päätin jo viime talvena, että palaisin takaisin pohjoiseen”

Sara Chafak avautuu somessa lapsuudessa kokemastaan kiusaamisesta: ”Se on jättänyt aika isot arvet”