Laulajatähti Robin Packalen julkaisi vuonna 2019 ensimmäisen englanninkielisen kappaleensa ja aloitti samalla maailmanvalloitusprojektin, jota hän on tiiminsä kanssa suunnitellut artistiuransa alusta asti.

– Vuonna 2019. Pum. Silloin tapahtuu. Sitä kohti mennään, Packalen kuvaili helmikuussa 2019 suunnitelmiaan.

Kansainvälisen musiikkiuran ovet eivät kuitenkaan ole auenneet Packalenille aivan vielä. Tahmeaan aloitukseen on tällä viikolla julkaistun Helsingin Sanomien artikkelin mukaan monta eri syytä.

Artikkeli paljasti laulajan monivuotisen yhteistyön Comusic Management -manageriyhtiön kanssa päättyneen noin kuukausi sitten.

Yhteistyö päättyi hyvässä yhteisymmärryksessä ja ilman draamaa, mutta asia herättää silti ihmetystä. On epäselvää, miksi molemmat osapuolet ovat päätyneet yhteisymmärryksessä siihen, että Robinia kansainväliselle uralle auttava manageriyhtiö jää projektista pois, vieläpä aivan hankkeen alkuvaiheessa.

– Tulimme yhdessä siihen lopputulokseen, että yhteinen malli ei ollut paras tai toimivin, Robinin viestintäkoordinaattori Susa Ruuhilahti kommentoi Helsingin Sanomille.

(Juttu jatkuu kuvan jälkeen.)

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lisäksi vallitseva koronavirustilanne on aiheuttanut paljon vaikeuksia Packalenin kansainvälistymisyritykselle.

– Tällä hetkellä kaikilla uusilla projekteilla on todella hankalaa. Jokaisessa maassa ollaan musiikkibisneksessä ensisijaisesti huolissaan kotimaan markkinoista, Comusic Managementin toimitusjohtaja, Robinin managerina toiminut Mikko Saukkonen toteaa.

– Ei siellä olla nyt kiinnostuneita kansainvälisistä tulokkaista, hän lisää.

Lue myös:

HS: Benjamin Peltonen poseerasi vielä muutama vuosi sitten bikinipeppujen välissä – avautuu nyt: ”Sairaalloisinta aikaa”

Benjaminin uusi albumi rikkoo kultapoikaimagoa – poseeraa tatuoituna somessa: ”Näytän mun oikeat värit”

Muusikko Chisu vuoden naimisissa – julkaisi uusia kuvia hääjuhlasta: ”Vaikeinta on ollut muistaa uusi sukunimi”